Ovidiu Popescu și Grigore Ceapă s-au despărțit de retrogradata CSM Slatina. Amândoi vâlcenii ar putea ajunge la aceeași echipă

Adrian MUJEA 06 Jun. 2021, 13:10 Liga 2
Ovidiu Popescu și Grigore Ceapă s-au despărțit de retrogradata CSM Slatina. Amândoi vâlcenii ar putea ajunge la aceeași echipă

Mijlocașii Grigore Ceapă (28 de ani) și Ovidiu Popescu (27 de ani) s-au despărțit de CSM Slatina, schipă retrogradată din Liga 2. Primul a semnat deja cu Viitorul Dăești, echipă din Liga 3 care îl vrea și pe Popescu, pe care l-a ofertat.

Grigore Ceapă s-a despărțit de CSM Slatina, formație cu care a promovat din Liga 4 până în Liga 2

După trei ani la Slatina, Ceapă (foto, în dreapta) se întoarce acasă, la Râmnicu Vâlcea și a iscălit pentru un an cu Viitorul Dăești. În sezonul trecut, mijlocașul a evoluat în 9 meciuri pentru Slatina, totalizând doar 304 de minute, fără să înscrie.

”La Slatina am avut parte de o echipă frumoasă, am promovat din Liga a 4-a până în Liga a 2-a. Am avut niște obiective de realizat acolo le-am dus la capăt până la final. Spre dezamăgirea noastră, am retrogradat sezonul acesta, dar am cunoscut colegi noi, caractere frumoase. Consider Slatina ca fiind cea de-a doua casă a mea”, a declarat noul jucător al Dăeștiului.

Ceapă poate evolua pe banda dreaptă sau stângă, dar și ca vârf, fiind apreciat pentru viteza sa. ”Am ales Viitorul Dăești pentru seriozitatea de care au dat dovadă. Cunosc majoritatea jucătorilor, am mai jucat împreună, sper sa ne îndeplinim obiectivele pe care le vom avea. Mă bucur pentru alegerea făcută sper să am cât mai multe rezultate bune cu noua mea echipă. Ar fi un pas important să obținem o promovare în Liga a 2-a la Dăești”, a mai spus Ceapă.

Ovidiu Popescu a plecat și el de la Slatina și e ofertat de echipa din Dăești

Un alt vâlcean care s-a despărțit de Slatina după trei ani, mijlocașul central Ovidiu Popescu (foto, în stânga) a fost și el ofertat de Dăești și are șanse mari să meargă la Viitorul.

Jucătorul originar din Drăgășani a evoluat în 19 partide (1185 minute) pentru CSM Slatina în eșalonul secund și a marcat și 2 goluri.

Acesta a mai evoluat pentru Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, Sporting Roșiori, Dunărea Călărași, Atletic Bradu și Flacăra Horezu.

Altfel, Viitorul Dăești s-a despărțit de juniorul Bicuschi, dar șanse mari să plece are și Bărbuți, jucător aflat sub contract cu CSM Slatina. Echipa vâlceană unde vedeta este Florin Costea este, deocamdată, în vacanță, urmând a se reuni pe 12 iulie.

Noul sezon de Liga 3, ediția 2021/2022, e programat să înceapă la data de 28 august.

Adrian MUJEA 06 Jun. 2021, 13:10 Liga 2
Pe aceeași temă