Farul nu e foarte mulțumită de programul Ligii 2. Tiberiu Curt cataloghează țintarul ca fiind unul care dezavantajează echipa ”marinarilor”: ”Întâlnim principalele contracandidate la play-off în deplasare”

Andrei PASCU 24 Aug. 2020, 18:45 Liga 2
Farul nu e foarte mulțumită de programul Ligii 2. Tiberiu Curt cataloghează țintarul ca fiind unul care dezavantajează echipa ”marinarilor”: ”Întâlnim principalele contracandidate la play-off în deplasare”

Farul și-a anunțat în mod public intenția de a promova la finalul sezonului din Liga 2 care va începe în câteva zile. Luni a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului, iar managerul Tiberiu Curt a analizat evenimentul și a declarat că echipa din Constanța a avut puțin ghinion.

Tiberiu Curt: ”Asta a fost tragerea la sorți, cu avantaje și dezavantaje”

Reprezentantul clubului de la malul mării a precizat că, în primul rând, numărul mai mare de meciuri din deplasare este un minus destul de important. Farul este nevoită să joace 11 meciuri din 21 pe teren advers. Un alt aspect evidențiat de Tiberiu Curt este cel al duelurilor cu echipele care și-au manifestat, de asemenea, dorința de a promovare. Din punctul managerului de vedere, Farul va disputa mai multe partide pe terenul contracandidatelor la campionat.

Asta a fost tragerea la sorți, cu avantaje și dezavantaje. La prima vedere, cel mai mare dezavantaj este că vom disputa mai multe meciuri în deplasare decât pe teren propriu și că vom întâlni principalele contracandidate la calificarea în play-off în deplasare. Depinde doar de noi să profităm la maximum de avantaje și sunt optimist că la finalul sezonului regular ne vom regăsi între primele șase clasate și vom merge în play-off”, a declarat managerul clubului Farul, Tiberiu Curt, pentru FC Farul Constanța.

Potrivit țintarului, în primele cinci etape Farul va juca trei meciuri în deplasare (cu Petrolul, ASU Poli și Unirea Slobozia) și două pe teren propriu (cu Aerostar Bacău și SCM Gloria Buzău). Programul complet al Ligii 2 poate fi accesat AICI.

Farul a transferat nouă jucători în această vară 

Conducătorii Farului au precizat, încă de la finele sezonului trecut de Liga 2, că obiectivul din anul fotbalistic următor, 2020 / 2021, este în mod clar promovarea în Liga 1. În acest sens, Farul a făcut câteva schimbări de lot după terminarea campionatului, aducând nu mai puțin de nouă jucători, câțiva dintre ei cu multă experiență la nivelul Ligii 2. Constănțenii i-au legitimat pe Marius Chindriș (mijlocaș, 29 de ani), Vlad Șerbănescu (mijlocaș, 18 ani), Aurel Pirciu (mijlocaș, 18 ani), Andrei Banyoi (atacant, 20 de ani), Sebastian Agachi (portar, 20 de ani), Cosmin Bîrnoi (mijlocaș, 23 de ani), Florin Bălan (mijlocaș, 18 ani), Simon Măzărache (atacant, 27 de ani) și Ștefan Fara (portar, 19 ani).

Foto: FC Farul Constanța 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ligii-2-sezonul-2020-2021-cele-21-de-etape-19145302

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-castigat-la-scor-ultimele-doua-amicale-ale-verii-simon-mazarache-a-fost-remarcatul-zilei-cu-cinci-goluri-intr-o-singura-partida-19145097

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-adus-un-fotbalist-de-la-dinamo-dupa-transferurile-de-la-fcsb-portarul-a-debutat-la-cateva-ore-dupa-semnarea-contractului-intr-un-amical-cu-axiopolis-cernavoda-19144782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/farul-si-fotbalul-constantean-sunt-in-doliu-constantin-talvescu-a-incetat-din-viata-mesajul-transmis-de-viitorul-si-farul-19144693

 

 

Andrei PASCU 24 Aug. 2020, 18:45 Liga 2
Pe aceeași temă