FC Bihor se vede pe Digi

13 Aug. 2011, 12:25 Diverse
FC Bihor** se vede pe Digi

După ce sezonul trecut, toate meciurile din campionatul Ligii a II-a au fost transmise de un singur post tv, Dolce Sport, în acest campionat mai multe echipe au reușit să-și încheie singure contracte cu anumite televiziune. Printre acestea se numără și FC Bihor Oradea, echipa din Seria a II-a parafând ieri înțelegerea cu Digi Sport în ceea ce privește televizarea meciurilor din noua ediție de campionat.

Semnarea contractului clubului orădean cu postul de televiziune le oferă celor din urmă exclusivitatea înregistrării audio-video asupra partidelor de pe teren propriu din sezonul 2011-2012 al Ligii a II-a.

Chiar dacă în prima etapă va evolua în deplasare, la Timișoara, cu Politehnica, derby-ul va fi transmis tot de Digi Sport, deoarece clubul bănățean are și el încheiat un contract de televizare cu același post tv.

În altă ordine de idei, fotbaliștii echipei FC Bihor s-au reîntors în țară din cantonamentul din Italia. În următoarea perioadă de dinaintea primei etapa, Ghiț va conduce numai antrenemente la baza stadionului, deoarece antrenorul nu a mai dorit ca echipa sa să susțină vreun meci de verificare. Astfel, orădenii își încheie pregătirea de vară cu un bilan pozitiv în dreptul amicalelor, din cele opt disputate în cinci a fost câștigătoare și în trei pierzătoare.

Articol scris de Marius ANGHEL

13 Aug. 2011, 12:25 Diverse
Pe aceeași temă