Ionuț Șerban are nevoie, urgent, de ajutor! Fost jucător la Sportul, Dinamo, Blejoi sau Turnu Măgurele este internat

Marius ANGHEL 14 Apr. 2024, 12:23 Diverse
Ionuț Șerban are nevoie, urgent, de ajutor! Fost jucător la Sportul, Dinamo, Blejoi sau Turnu Măgurele este internat

Ionuț Șerban (28 de ani), legitimat din martie 2024 la CSO Teleajănul Vălenii de Munte, în prezent a treia clasată în Liga 4 Prahova, fost jucător la Sportul Studențesc, Dinamo, CS Blejoi și Cetatea Turnu Măgurele, are nevoie de ajutor, anunță clubul Petrolul Ploiești, la care și-a făcut o parte din juniorat.

Mijlocașului care a stat la Dinamo opt ani de zile i s-a făcut rău, joi, a fost transportat la spital în Ploiești, apoi dus la București, iar acum se face un apel de ajutorare a sa, având nevoie urgentă de donare de sânge ”doar grupa B(3) cu rh NEGATIV”, informează Petrolul.

Ionuț Șerban are nevoie de ajutor. Este internat la Spitalul Fundeni

Ionuț Daniel Șerban și-a făcut junioratul la Petrolul și Chimia Brazi, iar la seniori a evoluat pentru Chimia Brazi (Liga 3), Sportul Studențesc (Liga 1 și 2), Dinamo (Liga 1), Dinamo 2 (Liga 3), CS Blejoi (Liga 3), Cetatea Turnu Măgurele (Liga 3), iar din martie era legitimat la CSO Teleajănul Vălenii de Munte, echipă din Liga 4 Prahova.

Șerban s-a făcut remarcat la Sportul și a ajuns la Dinamo, unde a rămas opt ani, fără să joace prea mult, din cauza contractului pe care l-a semnat. Dacă pleca de la ”câini”, Vasile Șiman, fostul patron al Sportului, trebuia să primească de la Dinamo 1 milion de euro.

Acum, mijlocașul se află într-un moment de cumpără, având nevoie de ajutor.

”Fostul jucător de prim-eșalon, ploieșteanul Ionuț Șerban (28 ani), are nevoie, urgent, de ajutor. Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, Ionuț, tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la București, pentru investigații amănunțite.
𝑰𝒐𝒏𝒖𝒕̦ 𝒂𝒓𝒆 𝒏𝒆𝒗𝒐𝒊𝒆 𝒖𝒓𝒈𝒆𝒏𝒕𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒅𝒐𝒏𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒆 𝒔𝒂̂𝒏𝒈𝒆 𝑫𝑶𝑨𝑹 𝒈𝒓𝒖𝒑𝒂 𝑩(3) 𝒄𝒖 𝒓𝒉 𝑵𝑬𝑮𝑨𝑻𝑰𝑽!!!
Cei care au grupa sanguină respectivă și pot și vor să ajute sunt rugați să se prezinte de urgență, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești, și să anunțe că au B(3) NEGATIV. La donare vor avea prioritate.
De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută mențiunea: „Șerban Ionuț Daniel – Fundeni – Secția Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana”, sună anunțul clubului Petrolul Ploiești.

Șerban are nevoie urgent de sânge!

În vârstă de 28 de ani, Șerban este tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani, iar de curând pusese bazele unei școli de fotbal la Ploiești, care îi poartă numele: Academia de Fotbal Șerban Academy.

”Hemoglobina la valoare foarte mică face ca Ionuț să aibă nevoie de doi compuși vitali ai sângelui: masă eritrocitară și masă trombocitară. Acestea până la finalizarea investigațiilor și stabilirea unui diagnostic”, informează Observatorul Prahovean despre starea lui Ionuț Șerban.

UPDATE: Ulterior, Dinamo a luat și ea atitudine vizavi de situația lui Ionuț Șerban.

”Ne pasă de oameni
Fostul nostru mijlocaș Ionuț Șerban are nevoie de noi, de sângele nostru, pentru a câștiga lupta cu viața!”, a scris Dinamo, la o distribuire a DDB Prahova despre Șerban.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-trei-echipe-si-au-asigurat-mentinerea-matematica-in-liga-2-19307472

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constatare-tulburatoare-a-managerului-gabi-tamas-in-fotbalul-romanesc-intarzierile-salariale-sunt-factor-de-motivare-am-vazut-ca-la-noi-in-tara-la-foame-unii-joaca-mai-bine-altfel-o-la-19305644

Marius ANGHEL 14 Apr. 2024, 12:23 Diverse
Pe aceeași temă