CSM Slatina, prietenoasă cu natura! Jucătorii lui Daniel Oprescu au lăsat mingea deoparte pentru a planta pomi. ”Vrem să oferim generațiilor viitoare un mediu mai curat și mai puțin poluat”

Marius ANGHEL 04 Apr. 2024, 14:38 Diverse

Jucătorii echipei CSM Slatina au avut miercuri, 3 aprilie, și o altă activitate pe lângă cea de a se antrena în vederea pregătirii următorului meci din campionatul Ligii 2.

Cătălin Doman și compania au mers la baza sportivă din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement ”Plaja Olt” și au plantat câțiva pomi, într-o campanie care face parte din Strategia de Sustenabilitate a clubului din Slatina, susține acesta.

Jucătorii echipei CSM Slatina au plantat pomi pentru a fi mai prietenoși cu mediul înconjurător!

Componenții echipei antrenată de Daniel Oprescu au spus prezent la o acțiune a clubului de a fi ”mai prietenos cu mediul înconjurător și să ofere generațiilor viitoare un mediu mai curat și mai puțin poluat”, după cum a anunțat CSM Slatina. În cadrul acestui eveniment s-au plantat câțiva pomi la baza sportivă din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement ”Plaja Olt”.

”Componenţii echipei noastre au desfăşurat miercuri, 3 aprilie, o acţiune ce are drept scop protejarea mediului înconjurător.
Jucătorii au plantat pomi în baza sportivă din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”.
Această campanie face parte din Strategia de Sustenabilitate a Clubului Sportiv Municipal Slatina, strategie prin care clubul își propune să fie mai prietenos cu mediul înconjurător și să ofere generațiilor viitoare un mediu mai curat și mai puțin poluat.
Prin aceste acţiuni, ne dorim să fim un exemplu pentru societate, şi totodată, să contribuim activ la protejarea mediului înconjurator”, sună anunțul celor de la CSM Slatina.

Este prima acțiune de acest gen inițiată de un club din Liga 2, de a planta pomi, în anii trecuți preferându-se a se merge în anumite zone din natură pline de gunoaie, pentru a fi igienizate. Vezi cazurile CSC Șelimbăr, FC Brașov sau Viitorul Pandurii.

Trebuie spus că astfel de acțiuni de protejare a mediului înconjurător sunt foarte rar întâlnite la cluburile de fotbal, iar atunci când acestea au loc sunt imediat mediatizate. În dosarul de certificare pentru Liga 2, acest gen de acțiune aduce un punctaj mai bun la dosar. ”Politica privind mediul înconjurător” se numește acel punct din dosarul pentru certificare.

CSM Slatina debutează contra Tunariului în play-out-ul Ligii 2

CSM Slatina joacă și în acest sezon de Liga 2 în play-out, pentru menținerea în eșalon, iar în prima etapă a stat. A disputat un amical cu CFC Argeș, pe care l-a pierdut acasă cu scorul de 0-1. În runda a 2-a, echipa olteană are programat meci sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CS Tunari.

Echipa antrenată de Daniel Oprescu ocupă locul 4 în Grupa B, cu 25 de puncte acumulate încă din sezonul regular. Este la nouă puncte în fața ultimului loc retrogradabil din această grupă, pe care se află chiar CS Tunari, adversarul din weekend.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-steaua-si-chindia-si-au-asigurat-mentinerea-in-liga-2-19304737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-joaca-tot-in-deplasare-si-tot-in-deschidea-etapei-si-in-a-doua-runda-din-play-off-ul-ligii-2-noul-lider-e-din-nou-gazda-in-play-out-cele-sase-jocuri-au-loc-din-nou-in-acelasi-timp-19304730

 

Marius ANGHEL 04 Apr. 2024, 14:38 Diverse
Pe aceeași temă