Cantonamentul din Luncă va purta numele lui Corneliu Andrei Stroe

Cosmin STAICU, Mihai Andries 24 Apr. 2014, 20:00 Diverse
Cantonamentul din Luncă** va purta numele lui Corneliu Andrei Stroe

Cantonamentul din Lunca Jiului va primi numele regretatului președinte al Craiovei Maxima, Corneliu Andrei Stroe, decedat recent. Cel care a venit cu propunerea a fost consilierul municipal Pavel Badea, cel care este și în consiliul de administrație al clubului CSU Craiova.

„Cel mai indicat ar fi ca sediul cantonamentului din Lunca Jiului, cel de pe bulevard, să poarte numele lui Corneliu Andrei Stroe, acesta fiind adus în exploatarea echipei de fotbal de către dânsul. Ar fi o inițiativă care ar da recunoaștere domnului Corneliu Stroe pentru ceea ce a făcut pentru sportul craiovean, pentru Craiova și pentru Oltenia”, a spus Pavel Badea.

Primarul Craiovei a fost de acord cu această idee, dar a cerut ca formalitățile să se desfășoare abia în toamnă, după ce cantonamentul va fi amenajat. „Aș propune să facem această redenumire după ce amenajem cantonamentul. DJST Dolj a mai reușit, prin sponsorizări, să pună ferestrele și ușile, pentru că erau efectiv smulse din zid, dar va trebui să găsim o formulă prin care să amenajăm acest cantonament. A fost construit la inițiativa domnului Stroe și ar fi păcat acum să rămână în paragină, mai ales că avem echipă de fotbal care, în mod sigur, anul viitor va intra în Liga I” a spus Lia Olguța Vasilescu.

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Mihai Andries 24 Apr. 2014, 20:00 Diverse
Pe aceeași temă