Dorinel Munteanu testează la Vatra Dornei fostul golgheter al Ceahlăului. Lista achizițiilor clubului din Reșița nu e încheiată

CSM Reșița se află de o săptămână în cantonament la Vatra Dornei, iar sub comanda lui Dorinel Munteanu se află și un jucător care în această iarnă s-a despărțit de CSM Ceahlăul Piatra Neamț. Atacantul Arsene Junior Luboya Mukadi Kaba, Arsene Luboya pe scurt, a fost golgheterul echipei nemțene în turul sezonului Ligii 3, însă, în ciuda acestui lucru, nu a mai fost păstrat în lot și s-a ajuns la rezilierea contractului.

Arsene Luboya are 27 de ani, e originar din Congo, are cetățenie franceză, iar în cariera sa a trecut pe la echipe din Franța, Belgia, Bulgaria sau Cipru. Momentan, atacantul este în probe la CSM Reșița.

„Arsene Junior Luboya Mukadi Kaba este jucător de origine franceză. A jucat în ultimele luni la Ceahlăul Piatra Neamț. Încă nu am semnat nimic, dar o să fie în regulă când ne vom întâlni. Deocamdată este în cantonament cu echipa la Vatra Dornei. Suntem în negocieri și cu alți jucători”, a spus președintele Cristian Bobar.

Până acum, cu echipa din Valea Domanului au semnat Gabriel Dodoi (ex Rapid), Laurențiu Buș (ex Academica Clinceni), Laurențiu Rus (ex Sănătatea Cluj), Rareș Ispas (ex CFR Cluj 2) și Alin Țegle (ex U Craiova 2).

Dorinel Munteanu mai vrea cel puțin trei noi achiziții

Cantonamentul început la Vatra Dornei pe 13 ianuarie va continua până pe 26 ianuarie. Apoi, după revenire și câteva zile de pauză, echipa roș-neagră merge în cantonament în Antalya în perioada 2-14 februarie, unde va disputa cinci meciuri de pregătire. Până la plecarea în Turcia, Dorinel Munteanu își mai dorește cel puțin trei jucători noi.

„Pregătirea decurge foarte bine, nu avem probleme medicale și mă bucur că jucătorii răspund foarte bine la antrenamente. Condițiile sunt foarte bune, atât cele de cazare, cât și cele de antrenament. În această perioadă, fotbaliștii suferă foarte mult pentru că facem antrenamente foarte dure. Avem zile si cu două antrenamente, unde este inclusă și recuperarea. La ora 7:30 facem o alergare ușoară, de înviorare, la ora 11:00 efectuăm antrenamentul de bază, iar după-masă avem un antrenament pe teren. Bineînțeles că terenul este acoperit cu zăpadă, dar se află la 50 de metri de locul unde suntem cazați.

În cantonament avem 23 de jucători, dintre care doi sunt portari. Sperăm ca în câteva zile să mai achiziționăm doi sau trei jucători. Acest cantonament este exclusiv pentru pregătirea fizică a fotbaliștilor și vom rămâne la Vatra Dornei până pe 26 ianuarie. Vom reveni la Reșița pentru câteva zile, iar pe 2 februarie vom pleca în Turcia până pe data de 14″, a declarat, pentru Radio Reșița, Dorinel Munteanu, din cantonamentul de la Vatra Dornei.

Pe aceeași temă