Moraru spune că zvonul plecării lui Burcă și Florin Marin a făcut ca Rapid să piardă bani: „Mi se părea că visam… mă și gândeam: «Parcă nu am băut aseară»”

Marius ANGHEL 04 Aug. 2015, 16:18 Liga 2
Moraru spune că zvonul plecării lui Burcă și Florin Marin a făcut ca Rapid să piardă bani:**

Acționarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, marți, agenției Mediafax, că președintele Ovidiu Burcă și antrenorul Florin Marin sunt „oameni constructivi”, precizând că nu există nicio contradicție în relația cu ei.

„Nu s-a discutat niciun moment despre plecarea lor de la Rapid. Între noi și dânșii nu există nicio contradicție. Chiar sunt mulțumit de atitudinea lor și consider că împreună luăm cele mai bune decizii pentru Rapid. Ei au plecat de la Brașov atunci pentru a discuta problemele legate de transferuri. Au și dânșii unele propuneri, noi la fel. Dar deciziile le luăm împreună. Și domnul Burcă și domnul Florin Marin sunt oameni constructivi. Chiar dacă avem păreri diferite despre anumiți jucători, discutăm și mergem înainte pentru binele clubului”, a spus acționarul grupării din Liga a II-a.

Oficialul a menționat că din cauza zvonurilor privind plecarea președintelui și a antrenorului clubul a pierdut bani. „Duminică am fost foarte ocupat, iar seara ne-am întâlnit cu Burcă și Florin Marin și am discutat despre strategia clubului. A doua zi dimineață toată lumea mă întreba dacă ei pleacă. Păi de ce să plece, că nu s-a discutat nimic de plecarea lor. Apoi am văzut în ziare. Mi se părea că visam… mă și gândeam: «Parcă nu am băut aseară». Eu înțeleg că scandalul vinde, dar zvonurile nu ne ajută deloc. De exemplu, Rapid a pierdut bani din cauza asta. Vorbisem să vină un jucător străin, îi luasem bilet de avion pentru luni. Dar când a văzut ce scriu ziarele a renunțat și nu a mai venit. L-am convins însă că totul e în regulă și i-am luat alt bilet”, a spus Moraru.

Președintele FC Rapid, Ovidiu Burcă, a părăsit cantonamentul echipei de la Poiana Brașov, duminică, împreună cu antrenorul Florin Marin, pentru a se întâlni cu acționarul Valerii Moraru și a definiva lotul. Plecarea lor din cantonament a fost interpretată ca o despărțire de gruparea giuleșteană.

Ovidiu Burcă și Florin Marin au fost instalați în funcțiile de președinte și antrenor principal la FC Rapid, în 25, respectiv 27 iulie. Lotul echipei Rapid se află în prezent într-un stagiu de pregătire la Poiana Brașov, care se va încheia la 7 august.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 04 Aug. 2015, 16:18 Liga 2
Pe aceeași temă