OFICIAL | Anunțul clubului Rapid despre demiterea lui Daniel Pancu: „Îi suntem recunoscători.” Antrenorul le rămâne la dispoziție, în timp ce giuleștenii caută un director tehnic

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 10:42 Campionat
OFICIAL | Anunțul clubului Rapid despre demiterea lui Daniel Pancu:**

Rapid l-a demis, luni, pe Daniel Pancu din funcția de antrenor principal după înfrângerea cu CSM Reșița (scor 0-1) și startul modest din acest an. Anunțul clubului despre situația băncii tehnice a venit a doua zi, marți. Giuleștenii spun că nu e vorba de o despărțire definitivă și că Pancu va rămâne în continuare în cadrul clubului, „responsabilitățile sale urmând a fi stabilite în zilele următoare”.

Pentru moment, conducerea clubului giuleștean caută un director tehnic care să asigure un „șoc pozitiv echipei”.

Până la găsirea înlocuitorului lui Daniel Pancu, cel puțin antrenamentul de marți va fi condus de antrenorul secund Ștefan Grigorie (foto, alături de Pancu).

Iată comunicatul clubului Rapid:

„RAPID VA AVEA UN NOU DIRECTOR TEHNIC

Înfrângerea de duminică a fost una dureroasă pentru suflarea rapidistă, nu numai pentru ca ne-a îndepărtat de locurile care asigură promovarea, ci și pentru că ne-a obligat să luăm o decizie dificilă.

Îi suntem recunoscători lui Daniel Pancu pentru tot ceea ce a făcut pentru Rapid în ultimul an și jumătate, din postura de tehnician, și suntem siguri că Rapidul a fost numai primul pas dintr-o frumoasă carieră de antrenor.

Nu este o despărțire, Daniel Pancu rămâne la dispoziția clubului, așa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere, responsabilitățile sale urmând a fi stabilite în zilele următoare.

Prioritară pentru club este numirea unui Director Tehnic, care să asigure șocul pozitiv la echipă și să reușească să continue sezonul și munca lui Daniel Pancu.

Numele său va fi anunțat oficial, în curând.”

Pancu a anunțat că nu va demisiona și că lasă clubul să ajungă la un acord cu agentul său pentru o despărțire amiabilă.

În acest moment, după 24 de etape desfășurate în campionatul Ligii 2, Rapid ocupă locul 6, cu 37 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus, și la doar două puncte în spatele echipelor CS Mioveni și Turris Oltul Turnu Măgurele, clasatele pe locurile 2 și 3.

Conducerea clubului Rapid are pe masă trei variante în acest moment pentru a stabilit înlocuitorul lui Daniel Pancu.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: George FILIP / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 10:42 Campionat
Pe aceeași temă