Adrian Mutu, antrenor la Progresul Spartac! Jucătorii liderului din Liga 3 au pe post de „material didactic”

Marius ANGHEL 03 Feb. 2020, 18:37 Pregătiri, amicale

Adrian Mutu (41 de ani), noul selecționer al echipei naționale de tineret a României, a făcut, luni, o vizită echipei de Liga 3 Progresul Spartac, liderul Seriei a 3-a. „Briliantul” a „preluat” funcția de antrenor de la Andrei Erimia (37 de ani) și a condus antrenamentul de luni al echipei bucureștene.

Andrei Erimia este coleg cu Adrian Mutu și Mirel Rădoi la cursurile pentru Licența Pro și i-a permis selecționerului U21 să îi folosească pe jucătorii Progresului Spartac pe post de „material didactic”. Nu este prima dată. Mutu a practicat pe lotul progresist și anul trecut.

„A fost o temă pentru Licența Pro și am lucrat împreună. El a fost antrenorul principal, eu l-am asistat și ne-am înțeles ok. Acum, mă gândesc doar la echipa mea, pentru că ne așteaptă un retur dificil.

Ne luptăm cu Slatina, o echipă cu un buget mult mai mare decât al nostru. Cu o dorință la fel de mare să promoveze. Vrem să continuăm cu seria asta de rezultate bune din ultimii ani din Liga 3 și o să facem tot ce putem să promovăm”, a declarat Andrei Erimia, pentru ProSport.

Progresul Spartac lupta pentru promovare cu CSM Slatina

Progresul Spartac este lider în Seria 3 din Liga 3 și se luptă pentru promovare cu CSM Slatina, echipa aflată pe locul secund, la egalitate de puncte, 34 la număr. Podiumul este completat de către satelitul Universității Craiova și Flacăra Moreni, cu câte 27 de puncte.

De două sezoane încoace, Progresul Spartac încearcă să promoveze în Liga 2. În primul an petrecut în Liga 3, progresiștii s-au luptat cu Farul Constanța și au pierdut pe ultima sută de metri șansa la promovare. A urmat anul în care au fost colegi de serie cu Rapid și CS Afumați (retrogradată din Liga 2), iar giuleștenii au avut câștig de cauză. Al treilea an se speră a fi cu noroc de Progresul Spartac.

Articol scris de Andreea VISU
Foto: Progresul Spartac

 

Marius ANGHEL 03 Feb. 2020, 18:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă