Gloria a plătit încă o tranșă din datorii și a obținut o nouă amânare în privința falimentului

Marius ANGHEL 03 Jun. 2015, 16:07 Diverse
Gloria a plătit încă o tranșă din datorii și a obținut o nouă amânare în privința falimentului

Gloria Buzău a obținut marți o nouă amânare din partea Tribunalului Buzău în dosarul în care se judecă falimentul clubului de fotbal, cerut în instanță de Administrația Finanțelor Publice. Conducerea echipei din Liga 2 a reușit să achite încă o tranșă din datorii, 3,5 miliarde de lei vechi, astfel că s-a ales cu un nou termen de judecată.

Până pe 3 septembrie, Gloria trebuie să facă dovada plății altor 5 miliarde de lei vechi, astfel încât planul de reorganizare să continue în termenii stabiliți.

Scăpată de faliment, conducerea Gloriei își concentrează acum toată atenția către jucători, cărora vor să le acorde un salariu din cele restante până la finalul acestei săptămâni.

„Sper din tot sufletul ca săptămâna aceasta să le dăm măcar un salariu și să facem și noi o masă cu toată lumea”, a spus antrenorul Viorel Ion după ultimul meci al sezonului. „Prioritar a fost să mai achităm din datorii și am reușit, iar acum facem tot posibilul să ajungă zilele acestea un salariu și la băieți. Avem promisiuni că până la sfârșitul săptămânii vom rezolva”, a adăugat, citat de sansabuzoiana.ro, și președintele Dan Tulpan.

Foto: Adi SOARE

Marius ANGHEL 03 Jun. 2015, 16:07 Diverse
Pe aceeași temă