Constantin Schumacher, șanse mici să continue la CS Mioveni. Ce urmează la echipă din sezonul următor

Andrei PASCU 15 Jun. 2024, 17:06 Liga 2
Constantin Schumacher, șanse mici să continue la CS Mioveni. Ce urmează la echipă din sezonul următor

CS Mioveni nu pare că va mai reuși în sezonul următor ceea ce a reușit în stagiunea trecută a Ligii 2, în care a jucat baraj de promovare, contra FC Botoșani (foto articol), dar pe care l-a pierdut. Constantin Schumacher a vorbit despre situația sa, situația jucătorilor și situația financiară a clubului.

Antrenorul a decis să anunțe public ce se întâmplă cu echipa, pentru că anumiți oameni din conducere, pe care Liga2.ro i-a tot contactat în aceste zile, nu mai răspund la telefon.

Constantin Schumacher, șanse mici să mai continue la CS Mioveni

Constantin Schuamcher a făcut adevărate minuni sezonul trecut, chiar dacă nici în 2023/ 2024 nu a fost vorba de stabilitate financiară. Va merge luni, 17 iunie, să discute cu conducerea, iar apoi va vedea ce va decide, dacă va semna prelungirea sau va căuta un alt angajament.

La cum se prezintă lucrurile, antrenorul înclină, în mare măsură, să nu mai rămână la CS Mioveni, mai ales că doar unul din jucătorii care au fost titulari sezonul trecut e posibil să mai rămână la echipă.

Luni o să merg la club, să vedem ce se mai poate discuta acolo. În acest moment… după un an în care ai construit, s-a destrămat totul într-o săptămână. Majoritatea jucătorilor a plecat, acum vedem ce va fi. S-a schimbat primăria, am înțeles că au fost discuții cu noul primar.

Voi veni luni acolo și voi vedea ce se vrea, dar 70-80 la sută echipa va continua cu ce jucători vor rămâne și jucători de la tineret. Nu cred că se va mai încerca formarea unei echipe ca sezonul trecut.

Nu știu dacă voi mai continua la Mioveni. Din 11 titulari din sezonul trecut, doar unul e posibil să mai rămână. Restul, ceilalți 10 sau lotul de 13-14 jucători care a fost pe teren în majoritatea meciurilor a plecat!

Nu pot să rămân, pentru că în acest moment nu se știe dacă se pot face transferuri la Mioveni”, a spus Constantin Schumacher la Sport Total FM.

Tot mai mulți jucători sunt anunțați la alte formații

Până acum, la nivel oficial, fiind anunțați în diferite comunicate de presă, de la CS Mioveni au plecat Ion Cărăruș (Corvinul), Daniel Șerbănică (Unirea Slobozia), Cristian Ignat și Alexandru Stan, ambii reveniți la Rapid, clubul de unde erau împrumutați, Ștefan Blănaru (CSM Unirea Alba Iulia) și Daniel Toma (FC Voluntari).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 15 Jun. 2024, 17:06 Liga 2
Pe aceeași temă