Mesaj emoționant al unui jucător crescut de Pandurii, după ce Tribunalul a decis intrarea în faliment a clubului. „Cu durere în suflet…”

Mesaj emoționant al unui jucător crescut de Pandurii, după ce Tribunalul a decis intrarea în faliment a clubului.**

Produs al Centrului de Copii și Juniori al CS Pandurii Târgu Jiu, actualul jucător al echipei Chindia Târgoviște, Andrei Pițian, deplânge situația clubului fanion al Gorjului, după ce Tribunalul Gorj a admis, miercuri, 27 noiembrie 2019, cererea lichidatorului judiciar Consulting Compny IPURL de a declara falimentul.

Într-un mesaj postat pe profilul său de Facebook, mijlocașul de 24 de ani speră să se găsească totuși o soluție salvatoare pentru echipa din orașul său natal, ultima clasată în acest moment în Liga 2.

„Cu durere în suflet citesc cele decise astăzi și văd cum clubul la care am crescut, la care am făcut primii pași în fotbal, la care am început să visez și la care am adunat atâtea amintiri și prietenii frumoase urmează să dispară… Îmi pare rău că simțim încă o dată consecințele faptului că fotbalul nu mai este de mult decât un sport, și este umbrit de anumite interese „nesportive”, care pe termen lung nu pot duce, din păcate, decât aici, într-un punct falimentar…

Sper ca autoritățile locale și cei în măsură, să găsească soluții pentru a reînvia fotbalul cât mai curând la Târgu-Jiu, și să ne putem bucura din nou de fotbal la nivel cât mai înalt la noi acasă, de data aceasta pe un stadion superb!! Sper că nu e un „Adio”, ci „Ne revedem curând! „!! Pandurii mi-e dor de tine!!!”, a postat gorjeanaul Pițian.

În 2017, la vârsta de 22 de ani, Pițian a fost transferat de Astra Giurgiu, de la Pandurii, dar, după doar 6 luni, a fost împrumutat la Apollon Limassol. În 2018 a fost achiziționat de FC Botoșani, care, la începutul acestui sezon, l-a trimis, sub formă de împrumut, la Chindia Târgoviște. În acest sezon, mijlocașul are șapte meciuri, toate ca titular, și un gol.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă