Au semnat cei doi jucători așteptați de Nicolae Dică! FC Argeș a ridicat la 13 numărul achizițiilor din această vară

Cei doi jucători despre care Nicolae Dică anunța, sâmbăta trecută, la finalul amicalului cu Turris Turnu Măgurele (scor 1-1), că îi așteaptă să semneze cu echipa sa au fost prezentați oficial, astăzi, la FC Argeș. Aceștia sunt fundașul Grigore Turda (foto, în dreapta) și mijlocașul Nini Popescu (foto, în stânga), care se antrenau deja de câteva zile cu lotul în cantonamentul de la Valea Iașului. Numărul achizițiilor perfectate în această vară se ridică, astfel, la 13.

Prezenți încă de acum câteva zile în lotul pe care FC Argeș îl are în cantonamentul de la Valea Iașului, Nini Popescu și Grigore Turda au semnat astăzi contractele. Primul a fost achiziționat pentru un sezon, iar cel de-al doilea pe trei.

Unul este tânăr, iar celălalt are 25 de ani. Eu cred în ei și îmi doresc să se acomodeze cât mai repede la echipă. Cu răbdare, putem face o echipă bună. Pe jucătorii tineri care sunt de perspectivă i-am văzut și în această seară. Pot crește alături de cei trei-patru cu experiență pe care îi avem. Dacă nu vom putea aduce jucătorii cu experiență pe care mi-i doresc, vom merge cu cei pe care îi avem”, spunea Dică, despre cei doi jucători, la finalul testului cu Turris.

A reziliat cu Sepsi și a revenit la FC Argeș

Grigore Ioan Turda (22 de ani) a jucat în sezonul trecut la FC Argeș, fiind unul dintre jucătorii de bază, având în vedere că a fost utilizat în 32 de partide, în toate ca titular. Chiar înainte de finalul campionatului a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, însă, acum câteva zile, fundașul și-a rupt înțelegerea cu echipa de Liga 1 și a revenit la piteșteni, cu care a semnat un nou contract, valabil de această dată pentru următoarele trei sezoane. În cariera sa a mai evoluat pentru CSM Sighetu Marmației, Foresta Suceava și Pandurii Târgu Jiu.

Bun pentru piteșteni după ce Petrolul a renunțat la el

Nini Adrian Popescu (25 de ani) este ploieștean, iar în ultimele două sezoane a evoluat pentru prima dată la echipa de seniori a Petrolului, club unde s-a format ca junior, însă care l-a împrumutat în mai multe rânduri. În ediția trecută a Ligii 2 a jucat pentru „lupi” în 23 de meciuri, în doar opt ca titular, și a înscris două goluri. În cariera sa a mai evoluat pentru Unirea Slobozia, Câmpina și Gloria Buzău.

Ambii jucători vor evoluat vineri, de la ora 11:00, la Pitești, în amicalul cu Progresul Spartac.

Până acum, FC Argeș a mai semnat cu portarii Sebastian Iulian Agachi (împrumutat de la Viitorul, ex FC Pucioasa) și Răzvan Popa (Flacăra Horezu), fundașii Robert Dănescu, Denis Brînzan (ambii de la Pandurii), Nicolae Mușat și Vlad Motroc (ambii de la Daco-Getica), mijlocașii Angelo Cocian (Unirea Tășnad), Răzvan Matiș (împrumutat de la Viitorul), Antonio Stan (Unirea Bascov) și Paul Szecui (FCSB II) și atacantul Andrei Blejdea (Pandurii).

Din lotul vechi, 12 jucători și-au prelungit contractul cu FC Argeș: Ionuț Năstăsie, Vasile Buhăescu, Ionuț Șerban, Dănuț Șerbănică, Andrei Panait, Cătălin Barbu, Costinel Tofan, Bogdan Vișa, Octavian Popescu, Dorinel Oancea, Alin Popa și Alin Buleică.

Foto principal: FC Argeș

Pe aceeași temă