Dominik Radic și-a găsit echipă la o lună după plecarea de la Gloria Buzău. Unde a ajuns atacantul născut în Germania

Andrei PASCU 26 Mar. 2024, 18:03 Liga 2
Dominik Radic și-a găsit echipă la o lună după plecarea de la Gloria Buzău. Unde a ajuns atacantul născut în Germania

Gloria Buzău a reușit, în urmă cu o lună, să se despartă și de atacantul Dominik Radic, în vârstă de 27 de ani. El a fost trecut pe lista neagră de antrenorul Andrei Prepeliță în pauza de iarnă, dar a plecat destul de târziu de la formația buzoiană.

Dominik Radic, născut în Germania, la Hannover, care are și cetățenie croată, a ajuns în vara lui 2023 la Gloria Buzău. Ultima dată fusese legitimat în prima ligă din Bosnia și Herțegovina, la NK Siroki Brijeg, pentru care a evoluat în 20 de jocuri, doar nouă începute ca titular, și a înscris două goluri.

Dominik Radic, plecat de la Gloria Buzău, a ajuns în Islanda

În cariera sa, vârful a mai jucat pentru Inter Zapresic (în a doua și în prima ligă din Croația), Slaven Koprivnica (Croația 1), Rudar (Slovenia 1), Sigma Olomouc (Cehia 1) și SKF Sereď (Slovacia 1).

Pentru Gloria Buzău a bifat șase meciuri în Liga 2 (385 de minute) și a marcat un gol, în duelul cu Unirea Dej, din etapa a 5-a a sezonului regular, scor 4-2. Acum, luni, 25 martie, la o lună după ce s-a despărțit de Gloria Buzău, a fost prezentat de o formație din liga a doua din Islanda, de UMF Njardvik (foto articol).

Idan Golan, în continuare la Gloria Buzău?!

Printre alții, în iarnă Gloria Buzău era decisă să încheie conturile și cu Idan Golan (foto articol), însă acesta se află și acum sub contract cu echipa lui Andrei Prepeliță.

Trupa din Crâng a fost una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor și în iarnă, chiar principala dintre cele din Liga 2. S-a despărțit de nouă jucători și a perfectat 11 achiziții.

Ely Fernandes s-a pregătit o perioadă cu echipa, era dorit de Andrei Prepeliță, iar conducerii îi rămăsese doar să ajungă la un acord cu fostul jucător de la ”U” Cluj.

Gloria Buzău începe cursa pentru promovare!

Gloria Buzău va începe play-off-ul Ligii 2 contra Corvinul Hunedoara, în deplasare, iar apoi, până la finalul turului întrecerii, le va mai întâlni pe CS Mioveni (deplasare), CSC Șelimbăr (acasă), Unirea Slobozia (deplasare) și FK Miercurea Ciuc (acasă).

Buzoienii încep cursa pentru promovare de pe locul 4, cu 34 de puncte, la opt puncte de locul 1, CSC Șelimbăr, dar la două puncte peste locul 6, FK Miercurea Ciuc. Corvinul Hunedoara ocupă locul 3, cu 37 de puncte.

În sezonul regular, în etapa a 17-a din Liga 2, Gloria Buzău a învins Corvinul Hunedoara, pe teren propriu, scor 2-1. Întâlnirea a avut loc în această lună, la 1 martie.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Njardvik

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-a-ratat-calificarea-la-euro-dar-a-invins-croatia-si-germania-19304070

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-doman-inca-un-an-pe-teren-pentru-csm-slatina-19304061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tudor-oltean-trece-de-la-ceahlaul-la-fcu-craiova-19304060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-liderului-ligii-2-la-mare-cautare-19304057

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u17-a-remizat-cu-suedia-si-a-ratat-calificarea-la-euro-19304022

Andrei PASCU 26 Mar. 2024, 18:03 Liga 2
Pe aceeași temă