FC Argeș o ține numai în egaluri! După Chindia și Chiajna, echipa lui Nicolae Dică a remizat și cu Turris Turnu Măgurele

Marius ANGHEL 14 Jul. 2019, 01:30 Pregătiri, amicale
  • FC Argeș și Turris Turnu Măgurele au terminat la egalitate, scor 1-1, amicalul desfășurat, sâmbătă seară, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. Nou-promovata în Liga 2 a deschis scorul destul de repede și și-a păstrat avantajul până în debutul părții secunde, atunci când au fost egalați, iar tabela n-a mai fost schimbată până la final.


Turris a început tare meciul test de la Pitești și a deschis scorul după doar 18 minute, prin cea mai nouă achiziție a ei, mijlocașul de 18 ani Florin Haită, adus de la Viitorul Constanța. Acesta a trimis lângă rădăcina barei, iar portarul Robert Popa a trebuit să se recunoască învins.

Argeșenii au avut șansa să restabilească egalitatea până la pauză, însă lovitura de cap a lui Cătălin Barbu, din careul mic, nu a prins cadrul porții. După revenirea de la cabine, jucătorii lui Nicolae Dică au crescut presiunea pe adversar. Blejdea și-a trecut în cont o mare ocazie de gol, însă goalkeperul oaspeților a respins cu piciorul în corner. Același Blejdea a fost faultat în careu, un minut mai târziu, iar centralul Robert Avram a indicat lovitură de pedeapsă. A transformat-o Cătălin Barbu în minutul 53 și a adus egalarea.

Până la finalul partidei, cele două echipe au încercat să mai înscrie măcar o dată, însă nu le-a reușit. Alb-violeții și-au mai trecut în cont două șanse prin Matiș și Dănescu, în timp ce replica teleormănenilor a venit prin Radu și Bud, însă portarul Agachi a avut o intervenție excelentă în fața fostului atacant al campioanei CFR Cluj.

FC Argeș – Turris Turnu Măgurele 1-1
Cătălin Barbu 53′ – pen. / Florin Haită 18′

FC Argeș: Rob. Popa – Buleică, Vișa, Șerbănică, Mușat – Andr. Panait, I. Șerban, Ct. Barbu, Matiș – Blejdea, Buhăescu
Au mai evoluat: Agachi – Alin Popa, Dănescu, Oprescu, Motroc, Ungur, Brînzan, P. Popescu, Cocian, Ant. Stan, Oancea, Tofan
Au fost menajați: Oct. Popescu – I. Năstăsie
Antrenor: Nicolae Dică

Turris: I. Rus – Călințaru, Sălcianu, Ispas, Matei – Acolatse, Sil. Pană, Haită, Ciobanu – Ad. Voicu, Bud
Au mai evoluat: Duțu – Juncănaru, Radu, Mitrea, Savin, Tescan, Ciutică, Marin
Antrenor: Erik Lincar

Pentru FC Argeș, acesta a fost al treilea meci de pregătire din această vară și, totodată, al treilea egal. În primele două a remizat atât cu Chindia, scor 0-0, cât și cu Concordia Chiajna, scor 1-1.

În schimb, pentru Turris, acesta a fost al doilea amical, după ce în primul a câștigat cu 3-0, pe teren propriu, în fața bulgarilor nou-promovați în liga secundă Spartak Plevna.

Foto: FC Argeș

Marius ANGHEL 14 Jul. 2019, 01:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă