Dică cere victorii, jucătorii îi aduc egaluri: „Trebuie să învățăm din greșeli și să nu le mai repetăm”. Antrenorul Argeșului așteaptă doi noi jucători în lot

Marius ANGHEL 14 Jul. 2019, 12:56 Pregătiri, amicale
Dică cere victorii, jucătorii îi aduc egaluri:

FC Argeș nu are un început prea bun în meciurile amicale cu Nicolae Dică antrenor. Trei teste a desfășurat în această vară echipa piteșteană și toate au fost încheiate la egalitate. După remizele cu Chindia, scor 0-0, și cu Concordia Chiajna, scor 1-1, alb-violeții au încheiat 1-1 și jocul cu Turris Turnu Măgurele.

Dacă zilele trecute spunea că vrea de la jucătorii săi numai victorii, indiferent că dispută meciuri oficiale sau amicale, Nicolae Dică spune acum că se aștepta ca echipa să fie obosită, iar acest lucru să se reflecte pe teren, însă e mulțumit și cu faptul că s-a reușit egalarea.

„Până la urmă, a fost un antrenament bun. Mă așteptam ca jucătorii să resimtă oboseala în unele momente, pentru că am avut o săptămână grea, o săptămână în care am muncit foarte bine. Am reușit să avem o posesie bună, am reușit să aducem de multe ori mingea până în ultimii 20 de metri. Ar fi trebuit să încercăm mai mult și să luăm acțiuni individuale unu contra unu, exact ca în începutul celei de-a doua reprize, când am și reușit să egalăm, dar aveam nevoie de prospețime. Știam că nu o s-o avem la acest joc, pentru că antrenamentele din ultimele zile au fost foarte grele. Important este că băieții au avut reacție după ce am primit golul și am reușit egalarea. Eu îmi doresc ca la fiecare meci să câștigăm. Le-am spus și băieților acest lucru, chiar dacă este meci amical. Trebuie să învățăm din greșeli și să nu le mai repetăm la meciurile următoare”, a spus Dică, după amicalul cu teleormănenii.

Cu piteștenii se antrenează de câteva zile și Andrei Prepeliță, iar Nicolae Dică spune că își mai dorește câțiva fotbaliști experimentați, pentru ca echipa să se poată lupta pentru promovare. Doi dintre cei pe care și-i dorește ar putea ajunge în lot chiar astăzi.

„Se simte nevoia unor jucători cu experiență, dar nu putem să-i aducem, pentru că cer salarii foarte mari. Ne-am lovit de acest lucru. Ați văzut și voi că, în acest moment, echipele de liga a doua au stopat campania și au rămas cu transferurile făcute acum două săptămâni. Vor mai veni jucători. Chiar mâine (n.r. – astăzi) sper să reușesc să mai aduc doi jucători. Unul este tânăr, iar celălalt are 25 de ani. Eu cred în ei și îmi doresc să se acomodeze cât mai repede la echipă. Cu răbdare, putem face o echipă bună. Pe jucătorii tineri care sunt de perspectivă i-am văzut și în această seară. Pot crește alături de cei trei-patru cu experiență pe care îi avem. Dacă nu vom putea aduce jucătorii cu experiență pe care mi-i doresc, vom merge cu cei pe care îi avem”, a mai spus Dică.

Foto: FC Argeș

 

Marius ANGHEL 14 Jul. 2019, 12:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă