Viorel Moldovan a pierdut susținerea tuturor suporterilor Petrolului. ADGA și Peluza Latină cer demisia antrenorului. Fostul internațional e numit ”veveriță jigărită”, iar președintele Costel Lazăr e considerat ”jucăria băncii tehnice”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2020, 15:36 Liga 2
Viorel Moldovan a pierdut susținerea tuturor suporterilor Petrolului. ADGA și Peluza Latină cer demisia antrenorului. Fostul internațional e numit ”veveriță jigărită”, iar președintele Costel Lazăr e considerat ”jucăria băncii tehnice”

La Petrolul nu mai este liniște după ultima înfrângere suferită în campionatul Ligii 2, a cincea în acest sezon în care a jucat de 12 ori. Eșecul cu ASU Poli (scor 0-1) și căderea pe locul 10 în clasament i-a făcut pe suporteri să nu mai aibă răbdare cu actuala conducere tehnică și administrativă și să ceară demisii și ”transformarea Petrolului într-un club profesionist de fotbal”.

După Peluza I ”Ilie Oană”, principalul grup de fani al formației ploieștene, Asociația Diaspora Galben Albastră, asociație care reprezintă suporterii Petrolului aflați în afara granițelor și în țară, și Peluza Latină, alt grup important de suporteri al ”găzarilor”, au reacționat, după eșecul de la Timișoara, cu câte un comunicat în care cer demisia antrenorului principal Viorel Moldovan și a staffului tehnic.

ADGA îl ironizează pe fostul internațional, auto-intitulat masculul alfa al haitei de luni în momentul prezentării sale la echipa ploieșteană, numindu-l ”veveriță jigărită”.

Asociația Diaspora Galben Albastră vrea scuze publice de la Viorel Moldovan și stafful său

Lui Viorel Moldovan și staffului său tehnic li se cere să își ceară scuze public ”pentru compromiterea gravă a obiectivului, după care să dispară prin ușa din dos a clubului pe care l-a dezonorat”.

Totodată, ADGA are și un ”mesaj de trezire” pentru jucătorii Petrolului, cât și pentru șefii clubului.

Comunicatul Asociația Diaspora Galben Albastră:

”A greși este omenește, a persevera în greșeală este diabolic!
După ce așteptările găzarilor au fost înșelate în mod repetat, iar tăcerea noastră a fost interpretată drept slăbiciune, este vremea să tragem linie și să cerem socoteală.
Demisia, Moldovan, împreună cu toată conducerea tehnică! Du-te, lasă-ne, auto-intitulatule mascul alfa al haitei de lupi, care te-ai dovedit de fapt o veveriță jigărită, de care nu se mai sperie nimeni!
După rezultatele execrabile care ne-au dus pe loc de play-out, este imperios ca banca tehnică să-și ceară scuze public pentru compromiterea gravă a obiectivului, după care să dispară prin ușa din dos a clubului pe care l-a dezonorat. Ne-am săturat de vorbe și justificări!
Singura justificare în fotbal sunt rezultatele, iar la voi dă cu virgulă! Plecați, nu are sens să mai continuați!
Asociația Diaspora Galben Albastră cere de urgență Adunării Generale a Acționarilor și Consiliului Director regandirea rapidă a unei strategii capabile să ne ducă în play-off și, de acolo, la promovare!
La final, un mesaj pentru echipă: Purtătorilor ilegali de tricouri petroliste, vă sunt grele tricourile pe voi?! Probabil, pentru că deși nu par, sunt încărcate de o istorie bogată, de care suntem cu toții mândri. Mai puțin de realitatea cenușie. Datoria voastră primordială, la condițiile și bugetul pe care le aveți asigurate, este să le onorați și să produceți victoria în teren, meci de meci! Treziți-vă, în ceasul al doisprezecelea!
DOAR PETROLUL!”

Peluza Latină s-a săturat de ”scuze bălmăjite confuz”, cere demisia imediată și în bloc a conducerii tehnice și are un mesaj pentru președintele Costel Lazăr

Peluza Latină cere, la fel, demisia întregului staff tehnic condus de Viorel Moldovan, însă pare nemulțumită și de președintele Costel Lazăr, căruia îi transmite să plece dacă nu se simte în stare să acționeze.

Comunicatul Peluza Latină:

”Peluza Latină transmite conducerii tehnice a Petrolului următorul mesaj ferm:
DEMISIA! Ne-ați îngropat, iar lipsa de performanță nu poate avea decât o singură consecință: demisia imediată și în bloc a conducerii tehnice actuale.
Petrolul are nevoie de un președinte puternic, care să ia taurul de coarne când simte că situația o ia la vale, nu să fie jucăria băncii tehnice. Dacă nu e în stare, să ne lase și el pentru unul care știe și vrea să acționeze.
Vrem reconstrucția imediată cu o nouă conducere tehnică, capabilă să evalueze corect și urgent lotul de jucători și să îl curețe de mediocritatea devenită deja endemică.
Ne-am săturat de scuze bălmăjite confuz la finalul unor meciuri-catastrofă în care am alergat pe teren fără nici cea mai mică idee de joc!”

Altfel, astăzi de împlinesc trei zile de când Peluza I ”Ilie Oană” cerea ”demisia întregii conduceri a Petrolului Ploiești” și îi comunicau în mod public lui Mădălin Mihailovici, reprezentantul principalului finanțator al clubului, că are două variante pentru ”transformarea Petrolului într-un club profesionist de fotbal”, dar și că în scurt timp va prezenta noua conducere a clubului, pe care o agrează și în care va avea încredere. Momentan, nu s-a prezentat nimic și nici conducerea nu și-a dat demisia.

Petrolul e pe locul 10. Covidații s-au vindecat

Petrolul, ajunsă pe locul 10 în Liga 2 după 13 etape, joacă miercuri, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu SCM Gloria Buzău (locul 8), în runda a 14-a a sezonului, iar clubul anunță că, exceptându-i pe Ibrahim Diarra și Daniel Enache, ambii accidentați, toți ceilalți componenți ai lotului sunt apți din punct de vedere fizic pentru acest meci.

Astfel, Bart Meijers, Marian Huja, Salifu Amidu, Nir Lax, Vasile Buhăescu, Joery Poelmans și Răzvan Matiș, depistați pozitiv cu COVID-19 și neutilizați în ultimele meciuri, sunt apți de joc cu formația buzoiană în fața căreia Petrolul a pierdut pe ”Ilie Oană” în sezonul trecut.

Petrolul nu concepe alt rezultat în afara victoriei în ultimele două meciuri din Liga 2 pe care le mai are de disputat în 2020, cu SCM Gloria Buzău (acasă) și Unirea Slobozia (deplasare), pentru a mai păstra speranțe la accederea în play-off-ul de promovare.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/conducerii-petrolului-i-se-cedere-demisia-dupa-infrangere-cu-asu-poli-iar-finantatorul-are-doua-variante-din-care-sa-aleaga-fie-face-ce-vrea-peluza-i-ilie-oana-fie-pleaca-si-preda-19159013

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-dupa-o-noua-prestatie-modesta-a-petrolului-cu-asu-poli-cred-eu-ca-meritam-mai-mult-19158930

Marius ANGHEL 24 Nov. 2020, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă