Costel Lazăr, numit președinte executiv la CSM Focșani. A trecut la treabă și a ales noul antrenor, o legendă a Petrolului

Andrei PASCU 26 Jul. 2023, 14:10 Liga 3

CSM Focșani, locul 2 în play-out-ul Seriei 2 din Liga 3 în stagiunea trecută, face schimbări în această vară, din dorința de a avea un parcurs mai bun în stagiunea 2023-2024. A numit un nou președinte executiv, dar și un antrenor.

Formația din Focșani a anunțat aducerea lui Costel Lazăr (foto, în roșu) în funcția de președinte executiv, iar noul conducător al băncii tehnice este Octavian Grigore. Așadar, doi oameni care sunt asimilați cu Petrolul.

CSM Focșani l-a numit președinte executiv pe Costel Lazăr

CSM Focșani a reluat și pregătirile, dar înainte a decis aceste două schimbări la nivelul conducerii și staffului tehnic. Costel Lazăr a fost președinte Astra și Petrolul anterior, iar ulterior numirii la formația din Liga 3 a ales și noul antrenor.

A mers pe varianta unui om pe care îl cunoaște, pe mâna lui Octavian Grigore, care, de-a lungul ultimilor ani, a avut mai multe funcții la Petrolul, dar a și pregătit mai multe echipe, printre care Dunărea Galați, Chimia Brazi, Unirea Urziceni sau CFR Timișoara.

Unul din ajutoarele lui Grigore este Adrian Senin (foto, cu fluierul în mână), numit ”secund”, fost jucător la Farul, FC Brașov sau Unirea Urziceni.

CSM Focșani debutează în noul sezon în Cupa României

CSM Focșani s-a reunit în data de 11 iulie, iar Octavian Grigore va decide, până la startul Ligii 3, pe cine va mai păstra din lotul din sezonul trecut, dar și ce jucători va mai aduce. Până acum, la CSM Focșani au ajuns anumiți fotbaliști, printre care și Ben Levy (27 de ani, ex Unirea Slobozia).

Formația din Focșani a debutat și în meciurile amicale ale verii. În primul test, cu CSM Râmnicu Sărat, a pierdut cu 0-1. Apoi, a plecat și în cantonament, la Poiana Stampei (Suceava), unde în stă în perioada 24-31 iulie.

Primul meci oficial din noul sezon va fi disputat de CSM Focșani în Cupa României, în turul 1, cu Sporting Liești.

Foto: CSM Focșani

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-in-liga-2-sau-3-19278058

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-academica-recea-nu-va-lua-startul-in-liga-3-19278044

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-trebuie-sa-plateasca-restantele-salariale-19277995

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-1-al-cupei-romaniei-sezon-2023-2024-partidele-au-loc-la-inceputul-lunii-august-19277922

Andrei PASCU 26 Jul. 2023, 14:10 Liga 3
Pe aceeași temă