Conducerii Petrolului i se cere demisia după înfrângerea cu ASU Poli, iar finanțatorul are două variante din care să aleagă: fie face ce vrea Peluza I ”Ilie Oană”, fie pleacă și predă clubul. Comunicatul suporterilor

Marius ANGHEL 21 Nov. 2020, 21:29 Liga 2
Conducerii Petrolului i se cere demisia după înfrângerea cu ASU Poli, iar finanțatorul are două variante din care să aleagă: fie face ce vrea Peluza I ”Ilie Oană”, fie pleacă și predă clubul. Comunicatul suporterilor

Petrolul a suferit, sâmbătă, la Timișoara, al cincilea eșec în acest sezon de Liga 2 în doar 12 meciuri, 0-1 cu ASU Politehnica, iar echipa galben-albastră a ajuns pe locul 10 în clasament după 13 etape.

Chiar dacă distanța față de ultimele poziții care asigură prezența în play-off nu este mare, de trei puncte, jocul echipei, cât și acțiunile conducerii clubului nu mai dau încredere suporterilor.

Teama că Petrolul va rata pentru al treilea an la rând promovarea în Liga 1, dar în primul rând modul în care e condus clubul a determinat Peluza I ”Ilie Oană”, principalul grup de fani al formației ploieștene, să dea un comunicat în care să solicite ”demisia întregii conduceri a Petrolului Ploiești”. Totodată îi comunică lui Mădălin Mihailovici (foto, cu vestă portocalie), reprezentantul principalului finanțator al clubului, că are două variante pentru ”transformarea Petrolului într-un club profesionist de fotbal”.

Fie acceptă propunerea lor de a numi o nouă conducere ”pe care o agreăm și în care avem încredere că poate îndeplini obiectivele acestui an”, fie să se retragă de la Petrolul și să le dea înapoi clubul.

Peluza I ”Ilie Oană” susține că în cel mai scurt timp va prezenta noua conducere a clubului, pe care o agrează și în care va avea încredere.

Comunicatul Peluza I ”Ilie Oană”:

”Am ajuns la capătul răbdării! Punem punct aici umilinței cu care este tratat clubul nostru drag! Nu mai acceptăm ca Petrolul Ploiești să fie folosit de un grup de interese și de personaje care au dovedit că nu au capacitatea să managerieze decât cluburi de fotbal care evoluează la nivelul Ligii a IVa.
Prin acest comunicat de presă, Peluza I Ilie Oană solicită public demisia întregii conduceri a Petrolului Ploiești. Totodată, îi solicităm domnului Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, partenerul finanțator al clubului nostru, ca până la finalul acestui tur de campionat să înceteze cu minciunile și promisiunile și să accepte singura variantă pe care noi o agreăm: transformarea Petrolului într-un club profesionist de fotbal.
În cel mai scurt timp, noi, cei care am pus bazele asociației sportive care deține brand-ul ”FC Petrolul Ploiești”, vom prezenta noua conducere a clubului pe care o agreăm și în care avem încredere că poate îndeplini obiectivele acestui an.
Partenerul finanțator are din acest moment două variante, fie va accepta propunerea noastră, fie îi solicităm să se retragă de la Petrolul Ploiești și să cedeze ACS Petrolul 52, așa cum noi, i-am cedat echipa și le-am acordat încrederea necesară în tot acest timp.
De altfel, solicităm ca împreună cu cei vinovați de acest dezastru să plece și toți jucătorii aduși pe comisioane frumoase.
Petrolul e al nostru și așa va rămâne! Dacă nu veți înțelege acest lucru îl vom lua înapoi din mâinile acestor afacerişti cu orice preț și prin orice mijloace!”

Petrolul îl are președinte pe Costel Lazăr, vicepreședinte este Mihai Dogaru, iar antrenor principal este Viorel Moldovan.

După 13 etape, Petrolul ocupă locul 10 în clasamentul Ligii 2, cu 17 puncte acumulate în 12 meciuri în care a înregistrat cinci victorii, două egaluri și cinci înfrângeri.

Petrolul mai are de disputat în 2020 meciuri cu SCM Gloria Buzău (etapa 14, 25 noiembrie, ora 17:00), CSM Ceahlăul Piatra Neamț (16-imi Cupa României, 28 noiembrie, ora 18:00) și Unirea Slobozia (etapa 15).

Foto: Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-dupa-o-noua-prestatie-modesta-a-petrolului-cu-asu-poli-cred-eu-ca-meritam-mai-mult-19158930

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prin-ploaia-glaciala-spre-zona-fierbinte-asu-poli-timisoara-urca-pe-locul-2-in-liga-2-dupa-ce-invinge-petrolul-care-a-aratat-din-nou-extrem-de-slab-19158852

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-petrolul-derby-ul-etapei-a-13-a-a-ligii-2-are-loc-de-la-ora-1500-pe-dan-paltinisanu-timisorenii-pot-urca-pe-locul-2-cu-o-victorie-19158744

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-sapte-meciuri-incep-la-ora-1100-cele-trei-echipe-clasate-pe-podium-joaca-in-deschiderea-rundei-19158679

Marius ANGHEL 21 Nov. 2020, 21:29 Liga 2
Pe aceeași temă