VIDEO | Viorel Moldovan, analiză a stagiului de pregătire de la Săcele: ”Sunt mulțumit de modul în care s-au prezentat băieții”. Petrolul mai are trei amicale și mai pregătește un transfer până la reluarea campionatului

Andrei PASCU 24 Jan. 2021, 18:48 Liga 2
VIDEO | Viorel Moldovan, analiză a stagiului de pregătire de la Săcele: ”Sunt mulțumit de modul în care s-au prezentat băieții”. Petrolul mai are trei amicale și mai pregătește un transfer până la reluarea campionatului

Petrolul are parte de o pregătire perfectă până acum. A câștigat toate meciurile amicale, iar Viorel Moldovan este mulțumit de modul în care s-a prezentat echipa. Antrenorul ploieștenilor a afirmat că jucătorii sunt în grafic pentru această perioadă a cantonamentului.

Petrolul mai are trei amicale, cu Aerostar Bacău, Kids Tâmpa Brașov și ”FC U” Craiova 

Moldovan are încredere că Petrolul va arăta bine în momentul reluării Ligii a 2-a, iar randamentul va fi unul vizibil mai bun comparativ cu partidele disputate anul trecut. Fostul atacant al naționalei României a făcut o analiză și a amicalelor care urmează pentru Petrolul, cele mai importante din această perioadă de pregătire de iarnă.

Am terminat această săptămână cu trei jocuri amicale, trei jocuri reușite zic eu, atât prin prisma rezultatelor, cât și prin prisma a ceea ce au arătat băieții pe teren. Au fost și momente mai puțin reușite, dar asta e normal ținând cont de această perioadă de pregătire. O perioadă care se simte din ce în ce mai mult, referitor la starea de oboseală acumulată și e și logic până la urmă.

Sunt meciuri amicale câștigate care îți dau o anumită stare de spirit, dar și moral, să poți juca și mai liniștit, mult mai bine, să prinzi încredere, chiar dacă e o mare diferență între un amical și meciul oficial. Ne fac bine aceste jocuri câștigate, ne dau încredere pentru ce va urma.

Tot timpul e loc de mai bine. E prematur de tras anumite concluzii, suntem în perioada de acumulare, de pregătire. Mai avem câteva săptămâni până la primul meci oficial. Ușor-ușor, o să scădem volumul și o să creștem în intensitate. Trebuie să ne pregătim cât mai bine. Miercuri vom avea încă un meci împotriva celor de la Aerostar, joi vom juca împotriva celor de la Kids Brașov, iar sâmbătă ne vom întoarece și vom termina stagiul de pregătire împotriva celor de la Craiova.

Până acum sunt destul de mulțumit de modul în care s-au prezentat băieții. E dificil, nu e ușor, dar trebuie să ne punem la punct din punct de vedere fizic și trebuie să arătăm mai bine decât în turul campionatului”, a declarat Viorel Moldovan pentru FC Petrolul Ploiești.


Petrolul a disputat patru meciuri amicale până acum, de când a reluat pregătirile. Le-a câștigat pe toate, 7-0 cu CSO Plopeni2-0 cu SC Popești Leordeni2-1 cu Dunărea Călărași și 3-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc. Următorul meci e programat miercuri, cu Aerostar Bacău.

Viorel Moldovan mai anunță și alte transferuri. Are nevoie de un fundaș stânga 

În privința transferurilor, Petrolul mai plănuiește unul. Potrivit lui Viorel Moldovan, e nevoie de un fundaș stânga. În rest, e mulțumit de jucătorii pe care îi are la dispoziție și modul în care se prezintă fiecare post.

Încercăm să găsim și să rezolvăm anumite posturi. Avem nevoie de un fundaș stânga și dacă vom reuși acest lucru, cred că ne putem închide. Sunt și anumite probleme medicale pentru anumiți jucători. E destul de dificil să ne antrenăm pe sintetic. Jucătorii au anumite probleme cu articulațiile, cu genunchii, cu spatele. E foarte solicitant un astfel de teren. E greu, dar până acum ne-am prezentat foarte ok.

(N.r. – Referitor la reluarea campionatului) Trebuie să fim mai incisivi, să punem mai multă presiune pe adversari. În prima parte am avut multe, foarte multe situații, dar am suferit la finalizare. Important e să începem foarte bine, să acumulăm punctele necesare care să ne dea șansa să ne calificăm în play-off, unde va fi cu totul altceva”, a mai declarat Viorel Moldovan.

Foto: Cristian Stavri/ Sport Pictures 

Video: FC Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/90-de-straini-in-prima-parte-a-ligii-2-petrolul-a-utilizat-cei-mai-multi-doua-echipe-n-au-avut-niciunul-56-sunt-debutanti-29-au-marcat-19166324

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-petrolul-a-ajuns-la-patru-victorii-in-patru-amicale-a-trecut-si-de-afc-odorheiu-secuiesc-gratie-unor-evolutii-foarte-bune-ale-lui-viorel-lica-si-armando-vajushi-19166162

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-petrolul-si-dunarea-calarasi-disputa-acum-un-meci-amical-in-cantonamentul-de-la-tarlungeni-s-a-deschis-scorul-19165990

 

 

 

Andrei PASCU 24 Jan. 2021, 18:48 Liga 2
Pe aceeași temă