VIDEO | FC Brașov a pierdut primul amical din Turcia, cu FK Tekstilshchik, ultima clasată din liga secundă din Rusia

Adi MARICA 13 Feb. 2022, 17:05 Liga 2
VIDEO | FC Brașov a pierdut primul amical din Turcia, cu FK Tekstilshchik, ultima clasată din liga secundă din Rusia

FC Brașov a debutat astăzi cu o înfrângere în amicale pe care le are programate în cantonamentul din Antalya. Echipa antrenată de Călin Moldovan a cedat cu scorul de 0-1 în fața rușilor de la FK Tekstilshchik Ivanovo, ultima clasată în liga secundă din Rusia.

Golul victoriei rușilor a fost marcat de Alexander Shlyonkin în minutul 45, după o centrare de pe partea stângă și o reluare cu capul din circa opt metri în stânga portarului Laurențiu Popescu.

Brașovenii au avut și ei ocaziile lor de gol cu Tekstilshchik

Jucătorii echipei brașovene au avut mai multe ocazii de gol, prin Roșu, Negrean, El Azzouzi și Mihalcea, însă fără efect pe tabelă. În acest joc, la FC Brașov au jucat toți jucătorii transferați în această iarnă: Maric, Tesija, Andronic, Lambrinoc și Piper, ultimul care a început acum al doilea cantonament în Turcia în acest an, după ce în primul a fost în Antalya cu Concordia Chiajna.

Călin Moldovan a început partida în formula: Laur. Popescu – M. Burlacu, Maric, Fustar, Dumbravă – R. Leonte, Tesija – Lambrinoc, Negrean, Andronic – Bg. Roșu. În partea secundă, din minutul 70, au mai jucat: Răducioiu, Gherghe, Piper, H. Popa, Vl. Mihalcea, Lascu și El. Azzouzi.

Vasile Constantin și Răzvan Iorga nu sunt încă refăcuți, dar au început alergările, iar Mitroi, Drăgoi, Toderașcu, Mutu și Gârniță nu au fost folosiți.

  • Important de știut este și faptul că rușii și-au împărțit lotul în două astăzi și au mai disputat un amical, ulterior celui cu FC Brașov, cu georgienii de la FC Dila Gori, cu care au remizat la scorul de 2-2.

Călin Moldovan: ”Creștem de la meci la meci”

La finalul meciului cu echipa din Rusia, Călin Moldovan a spus că este mulțumit de implicarea jucătorilor în această partidă.

”În ciuda faptului că am pierdut cu 1-0, băieții au făcut un joc foarte bun, împotriva unei echipei foarte puternice din punct de vedere fizic. Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor în meci. Chiar dacă rezultatul nu ne-a fost favorabil, eu îi apreciez și îi felicit pe jucători pentru efortul pe care l-au făcut și pentru faptul că au încercat să respecte tot ceea ce am pregătit și am discutat. Astăzi a fost doar un joc de pregătire, însă mulțumirea mea cea mai mare este faptul că reușim să creștem de la meci la meci”, a spus Călin Moldovan.

În Antalya, FC Brașov va mai disputa două jocuri de pregătire, joi, cu Wieczysta Krakow, echipă din liga 4 din Polonia, și, sâmbătă, cu CSM Reșița, echipă din Liga 3 antrenată de Dan Alexa, cu care s-a și plecat în Turcia în același avion.

  • În țară, FC Brașov a disputat cinci jocuri amicale, toate câștigate: 7-2 cu Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov), 3-2 cu KSE Târgu Secuiesc (locul 6 în Seria 5 Liga 3), 3-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc (locul 1 în Seria 5 Liga 3), 2-1 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 (locul 3 în Seria 5 Liga 3) și 7-1 cu CSM Jiul Petroșani (locul 6 în Seria 7 Liga 3).

Rezumatul amicalului FC Brașov – FK Tekstilshchik Ivanovo 0-1:

https://www.youtube.com/watch?v=YmTjJFpi1Ks

Foto: FC Brașov
Video: FK Tekstilshchik Ivanovo

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-sabau-arestat-de-limoniu-marginean-la-fc-brasov-e-victima-unor-jocuri-murdare-clauza-care-il-tine-legat-pe-fundas-de-divizionara-secu-19219284

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-are-26-de-fotbalisti-in-lotul-pentru-cantonamentul-din-antalya-jucatorii-lasati-acasa-si-ultima-noutate-a-trupei-lui-calin-moldovan-19219135

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-dat-recital-cu-csm-jiul-dar-nu-a-scapat-nici-de-aceasta-data-fara-gol-primit-colaborarea-cu-sr-brasov-incepe-sa-mearga-tot-mai-bine-19219048

Adi MARICA 13 Feb. 2022, 17:05 Liga 2
Pe aceeași temă