FC Brașov, victorie chinuită cu KSE Târgu Secuiesc, la finalul cantonamentului. Jucătorii lui Călin Moldovan au fost conduși de două ori, într-un amical cu trei penalty-uri

Adi MARICA 28 Jan. 2022, 15:22 Liga 2

FC Brașov a încheiat cantonamentul de la Târgu Secuiesc cu un meci amical contra echipei locale KSE, locul 6 în Seria a 5-a a Ligii 3, cea în care joacă și brașovenele Olimpic Cetate Râșnov, SR Brașov și Kids Tâmpa Brașov, clasate pe locurile 4, 9, respectiv 10.

Jocul disputat pe terenul sintetic de la Târgu Secuiesc s-a încheiat cu victoria divizionarei secunde, scor 3-2, după ce la pauză a fost 1-1.

FC Brașov a înscris KSE Târgu Secuiesc într-un amical cu trei penalty-uri

Gazdele au deschis scorul în minutul 35, prin Dobozi, cu un șut de la circa 25 de metri, la care Gârniță a scăpat mingea în poartă! Brașovenii au restabilit egalitatea două minute mai târziu, prin Vlad Mihalcea (37), care a transformat un penalty obținut tot de el.

În debutul părții secunde, cei de la KSE au revenit în avantaj, după un penalty acordat pentru un fault al lui Sburlea, transformat de Zsolt Tanko (55). Ivan Fustar a marcat golul de 2-2 în minutul 62, iar Horia Popa a înscris golul victoriei în minutul 79, când mijlocașul brașovean a transformat un alt penalty acordat pentru un fault la Negrean.

Pe final, cei de la KSE au ratat o ocazie uriașă la poarta brașovenilor, dar Laurențiu Popescu a reușit sa respingă.

Călin Moldovan: ”Singura problemă care mă îngrijorează este că luăm goluri nepermis de ușor”

Călin Moldovan e mulțumit de implicarea jucătorilor la antrenamente, însă este îngrijorat de faptul că echipa primește foarte ușor goluri.

”Sunt mulțumit, singura problemă care mă îngrijorează este că luăm goluri nepermis de ușor. A fost un cantonament greu, dar eu spun că jucătorii s-au pregătit foarte bine și chiar îi felicit pentru modul cum s-au implicat la antrenamente. Am pus accent pe pregătirea fizică, dar ușor, ușor am început să lucrăm și tehnico-tactic. Am încheiat prima parte a pregătirilor, avem de lucru în continuare și sunt convins că vom forma o echipă puternică”, a spus antrenorul Călin Moldovan.

În acest amical, Moldovan nu i-a folosit pe El Azzouzi, Boția, aceștia doi deja întorși la Brașov din cauza unor accidentări, Leonte, Bg. Vasile, Iorga și Roșu.

”A fost un meci bun de pregătire în care s-a jucat cu intensitate. Brașovul a dominat, dar noi am condus de două ori și chiar puteam egala pe final. Noi ne-am atins scopul cu acest joc, mai ales că am folosit mai mulți jucători tineri”, a spus și Jozsef Gazda, antrenorul echipei KSE Târgu Secuiesc.

KSE Târgu Secuiesc: Bunduc – Barbocz, Tanko Dobozi, Locotus – Gall, Dumitru, Pakucs – Vârtosu, Bandi, Gajdo Jozi.
Au mai intrat: Gergo – Peter Akos Fabian, Todor și Albu
Antrenor: Jozsef Gazda 

FC Brașov: Mutu (Gârniță 30, Laur. Popescu 60) – Bg. Vișan, Gherghe, Cîrstian, Dumbravă – Drăgoi, M. Burlacu, Vas. Constantin (Ad. Voicu 35) – Vl. Mihalcea, Lascu, Cheleș
Au mai intrat: Sburlea, Fustar, Răducioiu, Negrean, H. Popa, Toderașcu și Mitroi
Antrenor: Călin Moldovan

  • FC Brașov a început pregătirea la 10 ianuarie, iar cantonamentul de la Târgu Secuiesc s-a desfășurat în perioada 18-28 ianuarie. În primul amical al iernii, echipa clasată pe locul 16 în Liga 2 s-a impus cu 7-2 în fața trupei Olimpic Zărnești, liderul Ligii a 4-a Brașov după 14 etape.

Foto: FC Brașov

Adi MARICA 28 Jan. 2022, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă