FC Brașov a câștigat și al patrulea amical al iernii, cu Sepsi OSK 2. Călin Moldovan are mai multe nemulțumiri după acest joc

Adi MARICA 05 Feb. 2022, 22:14 Liga 3
FC Brașov a câștigat și al patrulea amical al iernii, cu Sepsi OSK 2. Călin Moldovan are mai multe nemulțumiri după acest joc

FC Brașov a câștigat amicalul disputat sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, pe terenul sintetic de la noua bază sportivă din oraș, cu Sepsi OSK 2, scor 2-1 (2-0).

Golurile victoriei divizionarei secunde au fost marcate de Zakaria El Azzouzi (10), după ce a primit o pasă filtrantă, a scăpat singur spre poartă, a driblat portarul şi a înscris simplu, și Vlad Mihalcea (23), după o acţiune personală, cu un șut de pe partea dreaptă, la colțul lung. Ocupanta locului 3 în Seria a 5-a a Ligii 3, echipă antrenata de Sandu Andrasi, a redus din diferență prin brașoveanul Denis Rența (48), din penalty.

  • Până acum, FC Brașov a disputat patru jocuri amicale în această iarnă, toate câștigate: 7-2 cu Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov), 3-2 cu KSE Târgu Secuiesc (locul 6 în Seria 5 Liga 3), 3-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc (locul 1 în Seria 5 Liga 3) și 2-1 cu Sepsi OSK 2 (locul 3 în Seria 5 Liga 3).

Călin Moldovan, după amicalul cu Sepsi OSK 2: ”A fost un antrenament nereușit din punctul meu de vedere

Răzvan Iorga şi Ivan Fustar s-au accidentat în acest meci. Iorga acuză probleme la gleznă, iar croatul are o contuzie puternică. Din aceste motive, antrenorul Călin Moldovan spune că amicalul cu Sepsi OSK 2 nu l-a mulțumit, cum nici jocul nu l-a încântat.

”Nu ne gândim neapărat că am obținut patru victorii din patru meciuri. A fost un antrenament nereușit din punctul meu de vedere. Asta pentru că am pierdut doi jucători care au ieșit accidentați, accidentări destul de serioase, iar jocul nu a arătat cum ne-am fi dorit noi. Suntem în perioada de pregătire, se pare că există și o oarecare stare de oboseală. Avem de muncă în continuare. Sunt mai multe lucruri care nu au mers astăzi, vom discuta. E clar starea de oboseală se resimte, dar sunt lucruri pe care le vom discuta cu jucătorii și vom încerca să le îndreptăm”, a declarat Călin Moldovan.

FC Brașov: Laur. Popescu (D. Mutu 30, Gârniță 60) – Mitroi (Sburlea 46), M. Burlacu (Gherghe 53), Răducioiu, Voicu (Dumbravă 60) – Cheleș (Negrean 60), Leonte, Rz. Iorga (Fustar 38), Lascu (Roșu 46, Toderașcu 67) – Vl. Mihalcea (H. Popa 60) – Azzouzi.

FC Brașov va disputa următorul amical cu SC Oțelul Galați, liderul din Seria a 2-a a Ligii 3, la 12 februarie. Jocul are loc la Brașov.

Marian Codrea s-a despărțit și el de FC Brașov

Altfel, FC Brașov a anunțat vineri seară că a ajuns la un acord cu atacantul Marian Codrea (22 de ani) privind rezilierea amiabilă a contractului.

Jucătorul adus în vara trecută de la Crișul Chișineu Criș a fost utilizat în 7 meciuri de Liga 2 de FC Brașov, în cinci dintre ele ca titular, totalizând 341 minute pe teren, fără să înscrie.

”În această săptămână clubul FC Brașov a ajuns la un acord de reziliere cu atacantul Marian Codrea.
Conducerea tehnică şi administrativă a galben-negrilor îi mulţumeşte jucătorului pentru aportul adus clubului şi îi urează mult succes pe viitor!”, a anunțat FC Brașov.

FC Brașov s-a mai despărțit de Vlad Motroc, Gheorghe Anton, Bruno Vasiu, Dan Panait, Iulian Roșu și Maxim Iurcu, Ștefan Nicolau și Marius Manole au fost cedați la SR Brașov, Raul Toader, Radu Linguraru și Cezar Lungu nu mai sunt doriți nici ei.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/luka-maric-a-ajuns-la-fc-brasov-sepsi-osk-i-a-sarit-in-ajutor-echipei-antrenate-de-calin-moldovan-19218555

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-facut-spectacol-in-amicalul-cu-afc-odorheiu-secuiesc-sub-privirile-lui-limoniu-mutu-a-parat-un-penalty-19218431

Adi MARICA 05 Feb. 2022, 22:14 Liga 3
Pe aceeași temă