FC Brașov a făcut spectacol în amicalul cu AFC Odorheiu Secuiesc, sub privirile lui ”Limoniu”. Mutu a parat un penalty

Adi MARICA 03 Feb. 2022, 11:49 Liga 2

După 7-2 cu Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov) și 3-2 cu KSE Târgu Secuiesc (locul 6 în Seria a 5-a a Ligii 3), FC Brașov a câștigat și amicalul de ieri, 2 februarie, cu AFC Odorheiu Secuiesc (locul 1 în Seria a 5-a a Ligii 3), scor 3-1 (1-0).

Golurile victoriei divizionarei secunde în amicalul disputat pe terenul sintetic de la Miercurea Ciuc au fost marcate de Horia Popa (28) și Alexandru Negrean (51 și 59).

Pentru cei de la AFC Odorheiu Secuiesc a marcat Norbert Barta în minutul 86.

La scorul de 3-0, portarul Daniel Mutu a apărat un penalty executat de Guță (68). În acest joc, antrenorul Călin Moldovan nu a contat pe pe serviciile a trei jucători, Vlad Boția, Iulian Drăgoi și Vasile Constantin, toți cu probleme medicale.

Călin Moldovan: ”Facem pași înainte”

Antrenorul Călin Moldovan este mulțumit de implicarea și atitudinea jucătorilor.

A fost un meci bun de pregătire, un meci bun pentru perioada în care ne aflăm. Nu ne interesa neapărat rezultatul, ci jocul prestat. Sunt mulțumit de implicarea băieților, cât şi de ceea ce punem în practică în teren. Am marcat trei goluri, dar am ratat şi foarte multe ocazii. Este o etapă în pregătirea noastră pentru sezonul de primăvară. Muncim, încercăm să punem în teren ceea ce discutăm la antrenamente. Încă avem foarte mult de muncă. Facem paşi importanți înainte. Toți băieții m-au mulțumit, atât din punct de vedere al implicării, efortului, atitudinii, cât şi din punct de vedere tehnico-tactic. Un antrenament bun, dar doar un antrenament. Avem de lucru în continuare. Toate aspectele trebuie îmbunătățite. Niciodată nu putem spune că nu mai avem de lucru, a spus Călin Moldovan după acest al treilea amical disputat de echipa sa în această perioadă de pregătire de iarnă.

În această săptămână, brașovenii vor mai juca sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK 2 (locul 3 în Seria 5), echipă antrenată de Sandu Andrași.

Mihai Ianc cere întăriri la AFC Odorheiu Secuiesc

Mihai Ianc, antrenorul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc, spune că diferența de valoare și-a spus cuvântul în acest amical și cere conducerii transferuri.

”A fost un meci bun de pregătire în care diferența de valoare a făcut diferența. Noi avem un lot redus din punct de vedere numeric, astfel că trebuie să ne întărim în cel mai scurt timp. Am avut la dispoziție doar 17 jucători, dintre care doi portari, astfel că în repriza a doua s-a văzut nivelul de pregătire superior al brașovenilor”, a spus Ianc.

Pentru AFC Odorheiu Secuiesc, acesta a fost al doilea amical al iernii, după 2-4 cu FK Miercurea Ciuc.

”Limoniu” a ieșit din hibernare

Absent la primele două jocuri amicale din această iarnă, președintele lui FC Brașov, Ioan Mărginean, s-a dezmorțit și a dat o fugă până la Miercurea Ciuc pentru a asista la jocul dintre FC Brașov și AFC Odorheiu Secuiesc.

Pentru că meciul s-a disputat pe un frig pătrunzător, ”Limoniu” a urmărit jocul din mașină.

FC Brașov: Gîrniță (Laur. Popescu 30, D. Mutu 60) – M. Burlacu, Gherghe, Fustar – Sburlea, Leonte, Rz. Iorga, Dumbravă – H. Popa, Roșu (El Azzouzi 46), Negrean
Au mai jucat în partea secundă: Mitroi, Cîrstian, Voicu, Răducioiu, Vl. Mihalcea, Cheles, Lascu și Toderașcu
Antrenor: Călin Moldovan

AFC Odorheiu Secuiesc: Bodea – Marucza, Mitra, Merdariu, Simo – Savin, Petra, Guță, Antal – Nisipeanu, Al. Pop
Au mai jucat: Albert – Baga, Tanko, Barta, Balint și Botorok
Antrenor: Mihai Ianc

Foto: AFC Odorheiu Secuiesc și FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marginean-a-visat-la-fedele-si-ivanov-insa-acestia-nici-n-au-vrut-sa-auda-de-fc-brasov-bogdan-vasile-spune-de-ce-n-a-mai-ramas-la-echipa-19218282

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-stoian-il-urmeaza-pe-carlo-danciu-de-la-astra-la-sr-brasov-la-echipa-suporterilor-stegari-au-ajuns-si-doi-jucatori-de-la-fc-brasov-19218289

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-in-negocieri-avansate-cu-un-croat-care-a-evoluat-pentru-dinamo-si-arges-bogdan-visan-si-bogdan-vasile-nu-l-au-impresionat-pe-calin-moldovan-19218202

Adi MARICA 03 Feb. 2022, 11:49 Liga 2
Pe aceeași temă