Unirea Slobozia n-a scapat nici ea de COVID-19! Clubul ialomițean are o mulțime de cazuri și solicită amânarea următorului meci din campionat

Marius ANGHEL 03 Nov. 2020, 22:29 Liga 2
Unirea Slobozia n-a scapat nici ea de COVID-19! Clubul ialomițean are o mulțime de cazuri și solicită amânarea următorului meci din campionat

Unirea Slobozia se alătură echipelor din Liga 2, respectiv fotbalului românesc care au probleme cu COVID-19. Clubul ialomițean a anunțat, marți seară, pe contul său de Facebook, faptul că are nu mai puțin de 15 cazuri pozitive la noul coronavirus și că va solicita amânarea meciului cu CSM Slatina, pe care îl are programat în etapa a 11-a a ligii secunde.

15 cazuri de COVID-19 la Unirea Slobozia

Întâmplător sau nu, Unirea Slobozia a evoluat în ultima etapă la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii (scor 1-3), sâmbăta trecută, împotriva unei echipe care în precedentele două jocuri nu a putut evolua din cauza cazurilor de COVID-19 pe care le-a avut în lot. Ba chiar, echipa din Gorj avea și la ora partidei cu ialomițenii șase jucători infectați, însă aflați în izolare.

”Având în vedere cele 15 de cazuri pozitive, clubul nostru va trimite mâine 04.11.2020, către FRF, documentele necesare pentru amânarea meciului cu CSM Slatina de sâmbătă, 7 noiembrie. Partida urmând să fie reprogramată de Federația Română de Fotbal la o dată ce va fi anunțată ulterior.
AFC UNIREA 04 SLOBOZIA colaborează în permanență cu autoritățile competente pentru gestionarea situației epidemiologice și revenirea la activitatea competițională.
Le dorim tuturor recuperare grabnică”, a anunțat Unirea Slobozia.

Nou-promovata în Liga 2 din județul Ialomița demonstrează profesionalism și în această situație grea pe care o traversează și comunică situația prin care trece. Până acum, Unirea transmitea cu mândrie că nu are niciun infectat cu COVID-19, spunând de fiecare dată că dovedește că este ”un club responsabil și disciplinat”.

Unirea Slobozia a întrerupt de aproape două săptămâni activitatea tuturor grupelor de copii și juniori 

La 22 octombrie, conducătorii formației din Slobozia decideau să întrerupă activitatea tuturor grupelor de copii și juniori din cadrul clubului pentru a preveni răspândirea virusului de irigine asiatică, având în vedere creșterea semnificativă a cazurilor în oraș.

”Având în vedere ca numărul cazurilor de COVID-19 în Municipiul Slobozia este în creștere, ajungând la 2,16/1000 locuitori, factorii de decizie din cadrul clubului AFC Unirea 04 Slobozia au luat hotărârea de a suspenda activitatea tuturor grupelor de copii și juniori.
Aceasta decizie a fost luată pentru a preveni răspândirea virusului în contextul în care toate unitățile de învățământ din municipiu și-au suspendat activitatea școalară directa, cursurile de învățământ urmând a fi desfășurate în sistem on-line.
Menționam faptul că niciun copil sau junior legitimat la clubul nostru nu a fost confirmat pozitiv cu infectarea virusului COV 19 până la data prezentului comunicat!”, comunica Unirea Slobozia.

Unirea e pe locul 10 în Liga 2 după 10 etape. A mai avut o dată un meci amânat

În etapa a 10-a a Ligii 2 nu s-au disputat trei meciuri din cauza cazurilor de COVID-19 de la CSM Reșița, Pandurii și ”U” Cluj.

Miercuri, 4 noiembrie, de la ora 14:00, are loc restanța din etapa a 9-a SCM Gloria Buzău – Viitorul Pandurii Târgu Jiu, nedisputat la data inițială din cauza a nouă cazuri de COVID-19 de la trupa gorjeană.

Unirea Slobozia va fi în a doua situație în care nu va juca într-o etapă la data inițială programării. Prima dată, în etapa a 5-a, nu a evoluat din cauza problemelor cu noul coronavirus pe care le-a întâmpinat Farul. La reprogramare, ”marinarii” au câștigat cu 2-0 la Slobozia.

După 10 etape, Unirea Slobozia ocupă locul 10 în clasamentul Ligii 2, cu 14 puncte acumulate.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Petronel Tudor (Info Ialomița)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-petrolul-rapid-programat-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-runda-are-inca-doua-meciuri-tari-asu-poli-fc-u-craiova-si-u-cluj-farul-19155376

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-pierdut-clar-la-targu-jiu-desi-deschisese-scorul-in-minutul-9-al-partidei-cu-viitorul-pandurii-costea-enache-am-facut-un-joc-prost-n-am-stiut-sa-facem-fata-presiunii-pus-19155509

Marius ANGHEL 03 Nov. 2020, 22:29 Liga 2
Pe aceeași temă