Unirea Slobozia, cu poftă de fotbal în amicale! Un nou meci cu ploaie de goluri pentru ialomițeni, care au încrederea la cote maxime înaintea debutului în Liga 2

Andrei PASCU 21 Jul. 2022, 19:18 Liga 2
Unirea Slobozia, cu poftă de fotbal în amicale! Un nou meci cu ploaie de goluri pentru ialomițeni, care au încrederea la cote maxime înaintea debutului în Liga 2

Unirea Slobozia arată o poftă mare de goluri în meciurile amicale, iar miercuri, în jocul test cu CSM Codlea, echipă din Liga 4 Brașov, a înscris de nouă ori. Au fost cinci marcatori diferiți pentru formația din Liga 2, care a învins cu 9-1. Cel mai bun jucător a fost Denis Golda, autorul a trei goluri.

Unirea Slobozia, ploaie de goluri în amicalul cu CSM Codlea, scor 9-1

Unirea Slobozia nu a avut, așa cum era de așteptat, probleme cu CSM Codlea, dar a învins la o diferență considerabilă. A reușit să fructifice o bună parte din ocaziile avute, iar antrenorul Constantin Enache a fost cu siguranță mulțumit.

Pe lista marcatorilor și-a făcut loc Denis Golda, care a punctat de nu mai puțin de trei ori în poarta formației brașovene, dar Ciprian Rus și Christo Bolohan au marcat câte două goluri. Celelalte reușite au fost semnate de Vlad Prejmerean și Robert Silaghi, iar Unirea Slobozia s-a impus cu un clar 9-1.

Unirea Slobozia, în prima repriză: Păduraru – Ibrian, Dinu, Perju, Ciobanu – Ekollo Prejmeran – Gîrbăcea (Radu 25′), Afalna, Golda – Rus;

Unirea Slobozia, în repriza a doua: Contra – Ibrian, Lazăr, Dinu (Dorobantu 60′), Toma – Cruceru, Lemnaru – Bolohan, Botogan, Silaghi – Golda;

Unirea Slobozia, doar rezultate pozitive în amicale

Unirea Slobozia s-a aflat la al șaselea amical din această vară, după ce s-a reunit și a început pregătirile pentru sezonul următor de Liga 2. A câștigat cinci, 8-0 cu Abatorul Slobozia, 2-0 cu Gloria Buzău, 5-0 cu Dinamo, 3-0 cu SC Oțelul, 9-1 cu CSM Codlea și a remizat, 1-1 cu FC Brașov.

Amicalul de miercuri a fost, probabil, ultimul pentru Unirea Slobozia în cantonamentul de la Brașov – Tărlungeni, pentru că va reveni pe plan intern la 22 iulie, unde va sta până la debutul în Liga 2.

Unirea Slobozia începe noul sezon de Liga 2 acasă, cu Minaur Baia Mare

Referitor la primul meci din noul sezon de Liga 2, Unirea Slobozia va juca acasă, cu Minaur Baia Mare, după care, până în etapa a 10-a de exemplu, le va întâlni pe Ripensia (deplasare), Metaloglobus (acasă), CSM Slatina (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă), CSC Dumbrăvița (deplasare), Poli Iași (acasă), Dinamo (deplasare), Unirea Constanța (acasă) și CS Comunal Șelimbăr (deplasare).

Programul complet al noii ediții de Liga 2 e disponibil AICI.

Foto: Unirea Slobozia

 

 

 

 

Andrei PASCU 21 Jul. 2022, 19:18 Liga 2
Pe aceeași temă