Unirea Dej a ridiculizat Gloria Bistrița Năsăud într-un meci amical. Fundașul Alexandru Gîț a marcat trei goluri

Marius ANGHEL 01 Aug. 2022, 00:31 Liga 2

Unirea Dej a defilat în ultimul ei amical disputat înainte de jocul cu FK Miercurea Ciuc, din debutul noului sezon al Ligii 2. Clujenii antrenați de Dragoș Militaru au zdrobit pe teren propriu formația de Liga 3 Gloria Bistrița Năsăud, antrenată de Adrian Falub și care se dorește a fi una cu mari pretenții în noul campionat.

Unirea Dej a umilit Gloria Bistrița Năsăud într-un meci amical

Meciul desfășurat sâmbătă pe stadionul Municipal din Dej a ajuns la acest scor rar întâlnit pe un teren de fotbal pe care se întâlnesc echipe profesioniste după ce trupa din Bistrița a deschis scorul. A făcut-o încă din minutul 3, atunci când s-a înscris din penalty. Până la pauză însă, Unirea a întors rezultatul prin golurile reușite de Angelo Cocian (34) și Alexandru Gîț (45+1).

În partea secundă, divizionarea secundă a zburdat, înscriind de alte cinci ori, prin Angelo Cocian (54), Alexandru Gîț (66, 74), Daniel POP (71) și David Maftei (87).

La 7-1, echipa lui Falub a mai marcat și ea o dată, tot din penalty.

E de remarcat faptul că fundașul Gîț a reușit o triplă în acest meci, dar și că un alt fundaș, nou-achiziționatul Maftei, a marcat și el.

Unirea Dej: Railean – Roș, Burdeț, D. Pop, Gîț, Ad. Pop, Militaru, Cocian, Al. Pop, Blaj (cpt.), Fulga. În repriza secundă au mai intrat: Vl. Bogdan, Chira, Călugăr, Dav. Maftei, Frăsineanu, Vomir, Ed. Meszaroș, Andr. Pop
Antrenor: Dragoș Militaru

  • Echipa din Bistrița antrenată de Adrian Falub nu a oferit numele jucătorilor utilizați în acest amical pierdut la un scor rușinos. Anterior, Gloria Bistrița Năsăud câștigase cu 2-1 cu Someșul Dej și 3-1 cu Bucovina Rădăuți, iar următorul test îl are cu ACS Târgu Mureș, în data de 3 august.

Echipa lui Militaru, patru victorii și două eșecuri în meciurile amicale din această vară

Zilele trecute, Unirea Dej a anunțat că l-a cedat sub formă de împrumut pe portarul Patric Toderean (17 ani) la cealaltă echipă din oraș, Someșul Dej, cea care așteaptă din partea FRF aprobarea ca în noul sezon de Liga 3 să evolueze sub numele de Minerul Ocna Dej.

Unirea Dej a mai jucat amicale cu prim-divizionarele CFR Cluj (scor 1-3) și FC Hermannstadt (scor 2-0), iar apoi a întâlnit nou-promovata în Liga 2 CSC Dumbrăvița, în fața căreia a pierdut (scor 1-2), și, ulterior, a învins Sănătatea Cluj (scor 12-1) și CFR Cluj 2 (scor 2-0), echipe din Liga 3.

Trupa antrenată de Dragoș Militaru va debuta în noul sezon de Liga 2 sâmbătă, de la ora 11:00, într-un meci pe teren propriu cu FK Miercurea Ciuc.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-si-a-readus-in-lot-unul-dintre-eroii-promovarii-in-liga-2-un-jucator-de-la-u-cluj-putem-sa-prindem-play-off-19238693

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-da-startul-noului-sezon-de-liga-2-la-chiar-prima-participare-a-sa-in-acest-esalon-steaua-joaca-in-incheierea-primei-etape-programul-rundei-si-meciurile-televizate-19238660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-obtinut-o-noua-victorie-in-partidele-de-verificare-formatia-lui-dragos-militaru-nu-s-a-impiedicat-de-satelitul-campioanei-cfr-cluj-19238348

Marius ANGHEL 01 Aug. 2022, 00:31 Liga 2
Pe aceeași temă