Unirea Dej a făcut show în amicalul cu Sănătatea Cluj. Victorie zdrobitoare pentru echipa din Liga 2, care a marcat de nouă ori numai în repriza a doua

Andrei PASCU 20 Jul. 2022, 13:24 Liga 2
Unirea Dej a făcut show în amicalul cu Sănătatea Cluj. Victorie zdrobitoare pentru echipa din Liga 2, care a marcat de nouă ori numai în repriza a doua

Unirea Dej a făcut spectacol în meciul amical cu Sănătatea Cluj, jucat miercuri, pe stadionul pe care dispută partidele din campionatul Ligii 2. A învins cu 12-1 formația din Liga 3, iar cel mai bun marcator al dejenilor a fost Alexandru Pop, autorul a patru goluri.

Unirea Dej, succes cu 12-1 în amicalul cu Sănătatea Cluj

Unirea Dej a avut 3-0 la pauză, restul de nouă reușite fiind marcate în repriza a doua, în numai 45 de minute. Alexandru Pop a făcut 1-0 în minutul 32 și tot el a mărit diferența pe tabelă, 2-0, în minutul 36. Scorul primei părți a fost stabilit de Angelo Cocian, care a punctat în minutul 38.

La pauză, Dragoș Militaru a schimbat mai mulți jucători, iar echipa a părut una mult mai ofensivă, care a marcat gol după gol. Cocian a dus scorul la 4-0 în minutul 46, imediat după reluare, iar Pop a reușit tripla în minutul 59. A ieșit apoi în evidență Florin Blaj, autorul unei duble în decurs de numai câteva minute, 60 și 63.

Alexandru Pop, patru goluri în testul cu Sănătatea Cluj

Angelo Cocian a făcut și el tripla în minutul 65 și a dus scorul la 8-0, iar Alex Pop s-a desprins, ulterior, în fruntea marcatorilor din amicalul cu Sănătatea Cluj în minutul 73. Până la finalul celor 90 de minute și-au trecut numele pe lista marcatorilor și Ionuț Frăsineanu, în minutele 74 și 88, și Gabriel Fulga, care a făcut 12-0 în minutul 80.

Sănătatea Cluj a marcat golul de onoare pe final, conform informațiilor oferite de Unirea Dej, în minutul 89.

Primul 11 al Unirii Dej: Railean – Meszaroș, Burdeț, Daniel Pop, Gîț, Adrian Pop, Kereki, Alex. Militaru, Cocian, Alex. Pop, Blaj (cpt); În repriza a doua au mai intrat: Roș, Maftei, Giurgean, Chira, Bogdan, Frăsineanu, Andrei Pop, Călugăr, Fulga;

Unirea Dej debutează în Liga 2 cu FK Miercurea Ciuc, dar până atunci mai are două amicale

Unirea Dej a mai jucat amicale cu prim-divizionarele CFR Cluj (scor 1-3) și FC Hermannstadt (scor 2-0), iar apoi a întâlnit nou-promovata în Liga 2 CSC Dumbrăvița, în fața căreia a pierdut (scor 1-2).

Unirea Dej mai are programate meciuri amicale cu CFR Cluj 2, la 23 iulie, și Gloria Bistrița Năsăud, la 30 iulie. Apoi va urma primul meci din noul sezon al Ligii 2, cu FK Miercurea Ciuc, ce va avea loc la Dej.

Foto: Unirea Dej

 

 

Andrei PASCU 20 Jul. 2022, 13:24 Liga 2
Pe aceeași temă