CSC Dumbrăvița a ieșit victorioasă din prima confruntare cu o echipă din Liga 2, amicalul cu Unirea Dej

Anda DELIU 16 Jul. 2022, 22:25 Liga 2

După un succes cu juniorii U18 ai clubului UTA, CSC Dumbrăvița s-a impus și în al doilea amical al verii, jucat cu Unirea Dej, prima echipă de Liga 2 pe care nou-promovată o întâlnește după baraj. Timișenii au câștigat cu 2-1 într-un meci jucat chiar la Dej.

La Dej s-au jucat două reprize mai lungi în întâlnirea dintre Unirea și Dumbrăvița

Amicalul a fost unul cu două reprize de câte 50 de minute. CSC Dumbrăvița a deschis scorul în minutul 40, prin Adrian Ungureanu, revenit în fotbalul românesc după câțiva ani de jucat în ligi inferioare din Germania.

În repriza a doua, Ilan a făcut un fault în careu, iar Alexandru Pop (52) a egalat din penalty.

Deși Unirea a dominat repriza a doua, totuși, la final de meci, Cristian Grancea a marcat în minutul 86 golul victoriei dumbrăvițenilor. Anterior, clujenii au trimis mingea de patru ori în transversală și au ratat trei ocazii de unu contra unu.

De la timișeni au lipsit Olaru, accidentat, dar și Paulevici și Ciuci, care au fost învoiți.

  • Unirea Dej: Railean – Roș, Burdeț, D. Pop, Gîț, Ad. Pop, Al. Militaru, Cocian, Călugăr, Al. Pop, Blaj
    Au mai intrat: Cl. Chindriș – Kereki, Buta, Dav. Maftei, Ed. Meszaroș, Vl. Bogdan, Frăsineanu, Andr. Pop, Fulga
    Antrenor: Dragoș Militaru
  • CSC Dumbrăvița: Trifon – Bura-Koț, S. Sabău, Al. Sabău – Amariei, L. Bodri, I. Tănase, Ad. Ungureanu, T. Bodri – Blickling, D. Popa
    Au mai intrat: Mikloș – Ilan, Bain, C. Toma – D. Bălace, Tismonar, Zurbagiu, Grancea, Ghinescu – Simon, Grigoriu
    Antrenor: Cosmin Stan

Cosmin Stan, mulțumit de victoria cu Unirea Dej

Antrenorul Dumbrăviței, Cosmin Stan, a fost mulțumit de cum s-a prezentat echipa sa, mai ales că au făcut antrenamente tari în perioada aceasta.

”Ne-am străduit să facem efort. Suntem foarte încărcați, îmi e și milă de jucători, la cât am tras de ei în aceste două săptămâni! Dar e clar că avem nevoie de o pregătire fizică foarte dură pentru ceea ce ne așteaptă în viitorul sezon. S-a văzut clar că suntem foarte obosiți, dar e normal pentru această perioadă. Mă bucur mult că fiecare jucător s-a străduit, în limitele posibilităților fiecăruia. Din punct de vedere fizic, au dat aproape totul! Unirea Dej e un adversar bun, cred că și în sezonul viitor se va situa la mijlocul clasamentului. Formează o echipă bună, preocupată să construiască, să paseze pe jos, cu atacanți care vin multe linii, care joacă cu devieri. Dar am stat destul de bine în teren. În a doua repriză am avut probleme, asta și pentru că, pe linia de fund, am avut unele mici improvizații”, a spus Stan.

În primul amical al verii, CSC Dumbrăvița a trecut cu 5-1 de echipa U18 a clubului UTA. Miercuri, trupa nou-promovată în Liga 2 va juca un amical cu Unirea Sânnicolau Mare, echipă din Liga 4 Timiș. Apoi, sâmbătă, se va duela cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

De partea cealaltă, Unirea Dej a mai jucat amicale cu prim-divizionarele CFR Cluj (scor 1-3) și FC Hermannstadt (scor 2-0), iar următoarele pe care le are programate sunt cu Sănătatea Cluj (23 iulie), CFR Cluj 2 (23 iulie) și Gloria Bistrița Năsăud (30 iulie).

Foto: Unirea Dej

 

Anda DELIU 16 Jul. 2022, 22:25 Liga 2
Pe aceeași temă