Vlad Mihalcea a ajuns în Liga 3! Cu cine a semnat fotbalistul care a evoluat ultima dată la Concordia Chiajna

Adi MARICA 09 Jul. 2023, 15:12 Liga 3
Vlad Mihalcea a ajuns în Liga 3! Cu cine a semnat fotbalistul care a evoluat ultima dată la Concordia Chiajna

Mijlocașul Vlad Mihalcea își va continua cariera în Liga a 3-a, la Gloria Bistrița Năsăud, unde va lucra din nou cu antrenorul Adrian Falub. În ultimii ani, Mihalcea nu a confirmat așteptările indiferent că a jucat la FC Brașov sau la Concordia Chiajna, în Liga 2

Aurelian Băbuțan, despre venirea lui Vlad Mihalcea la Gloria Bistrița Năsăud: ”Vlad e un talent rar în fotbalul românesc”

În cele din urmă, Mihalcea a coborât la Liga a 3-a și a ajuns la Gloria Bistrița Năsăud.

”Am ales Gloria Bistrița Năsăud pentru că aici este un mediu foarte bun atât pentru dezvoltarea mea ca fotbalist, cât și ca om. Sunt convins că, ardelean fiind, îmi va fi foarte ușor să mă integrez și mă voi acomoda foarte repede.

Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul, iar la finalul sezonului să ne bucurăm cu toții de promovarea echipei în Liga a 2-a. Aștept să începem pregătirea”, a spus Mihalcea pentru site-ul oficial al clubului bistrițean.

Aurelian Băbuțan, președintele clubului ardelean, este convins că a dat lovitura prin achiziția lui Mihalcea, ”un talent rar în fotbalul românesc“.

L-am convins foarte repede pe Vlad să vină la Bistrița. Eu cred foarte mult în el, Falub îl cunoaște foarte bine, astfel că eu sunt convins că Vlad își poate poate relansa cariera la Bistrița. Jucători ca Mihalcea sunt tot mai rari în fotbalul românesc în ultimii ani”, a spus Băbuțan.

Vlad Mihalcea era cotat de FCSB la 50 de milioane de euro, dar acum a ajuns în Liga 3

Un talent uriaș al fotbalului brașovean, Mihalcea nu a ”explodat” conform așteptărilor. La 17 ani semna cu FCSB la solicitarea lui Mirel Rădoi, iar Gigi Becali îi stabilea o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, însă brașoveanul nu a confirmat așteptările și a schimbat mai multe cluburi în ultimii ani.

Mihalcea are personalitate, tupeu, asta trebuie să ne bucure. Sunt calități pe care foarte puțini le au. Va rămâne în lotul echipei mari, depinde doar de el cum va continua. Avem și noi un rol mic, în funcție de cum îl vom crește, cum îl vom înțelege.

Trebuie să-și dea seama că e la Steaua și va fi foarte dificil să joace în primul 11”, spunea Mirel Rădoi, în iunie 2015.

Plecarea lui Rădoi de la FCSB a dus și la declinul brașoveanului. Împrumutat de FCSB la ACS Poli Timișoara și apoi la Academica Clinceni, Mihalcea a fost cedat definitiv la Voluntari. În ultimii ani, brașoveanul a jucat prin Liga a 2-a la U Cluj, Aerostar Bacău, FC Brașov și Concordia Chiajna.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-bate-tot-in-amicale-19277033

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-succes-la-scor-cu-olimpic-zarnesti-19277015

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-la-scor-cu-minaur-baia-mare-19276976

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gabriel-matei-la-reunirea-echipei-acs-muscelul-campulung-elite-19276965

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-succes-categoric-intr-un-amical-cu-progresul-spartac-19276948

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-ciocoteala-pas-in-spate-dupa-despartirea-de-steaua-19276889

 

 

 

Adi MARICA 09 Jul. 2023, 15:12 Liga 3
Pe aceeași temă