Unirea Dej, sparring-partner pentru CFR Cluj înaintea debutului în preliminariile Ligii Campionilor. Cum s-au descurcat jucătorii lui Dragoș Militaru pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”

Marius ANGHEL 02 Jul. 2022, 18:53 Liga 2
Unirea Dej, sparring-partner pentru CFR Cluj înaintea debutului în preliminariile Ligii Campionilor. Cum s-au descurcat jucătorii lui Dragoș Militaru pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”

A devenit o obișnuință ca în fiecare pauză competițională Unirea Dej să joace amical cu CFR Cluj. Cele două echipe din județul Cluj s-au întâlnit și în această vară. Campioana României s-a impus cu scorul de 3-1, golul divizionarei secunde fiind marcat în ultimele minute.

Jocul test dintre echipele antrenate de Dragoș Militaru, respectiv Dan Petrescu a avut loc vineri, 1 iulie, chiar pe terenul principal al multiplei campioane CFR, ”Dr. Constantin Rădulescu”.

Unirea Dej a pierdut amicalul cu CFR Cluj

Dacă pentru Unirea Dej acesta a fost primul meci amical din această campanie de pregătire, în schimb, pentru CFR Cluj a fost ultimul test înainte de primul joc oficial din noul sezon. Marți, 5 iulie (ora 19:00), trupa lui Dan Petrescu joacă în primul tur preliminar al Ligii Campionilor cu Pyunik FC, campioana din Armenia.

CFR Cluj a ținut ascuns acest joc în care Petrescu a putut pune la punct ultimele detalii înainte de partida din Armenia, clubul neanunțând echipa utilizată și nici măcar marcatorii.

Pentru Unirea Dej a înscris Ionuț Frăsineanu în minutul 87, cu un șut în forță de la marginea careului mare, informează clubul din Liga 2.

Dragoș Militaru a început amicalul cu CFR Cluj cu următorii jucători: Dorian Railean – Denis Roș, Alin Burdeț, Daniel Pop, Alexandru Gîț, Adrian Pop, Mihai Kereki, Cristian Chira, Angelo Cocian,  Alex Pop, Florin Blaj. Deci fără nicio noutate în primul ”11”. În repriza secundă, au fost utilizați: Claudiu Chindriș – Gabriel Buta, Alexandru Militaru, Ionuț Frăsineanu, Vlad Bogdan, Iulian Ciubotaru, Andrei Pop și Ciprian Călugăr. În partea a doua au evoluat și cele trei achiziții, Ciubotaru, Călugăr și Buta.

Următorul adversar în amicale: FC Hermannstadt

Unirea Dej se află în această perioadă într-un cantonament pe plan local, la Dej, până în data de 9 iulie. Acesta a fost primul amical, iar următorul va fi tot contra unei prim-divizionare.

Militaru își va testa jucătorii cu nou-promovata FC Hermannstadt în data de 7 iulie, de la ora 18:00, la Sibiu.

După cantonament, Unirea mai are stabilite alte patru jocuri de verificare.

Foto: Unirea Dej

Marius ANGHEL 02 Jul. 2022, 18:53 Liga 2
Pe aceeași temă