Unirea Dej, rezultat surpriză în amicalul cu FC Hermannstadt, disputat chiar la Sibiu

Marius ANGHEL 08 Jul. 2022, 15:19 Liga 2

Unirea Dej a reușit o surpriză în al doilea ei amical desfășurat în această perioadă de pregătire de vară. Echipa antrenată de Dragoș Militaru a câștigat, joi seară, cu scorul de 2-0, testul disputat la Sibiu, pe stadionul neterminat Municipal, cu nou-promovata în Liga 1 FC Hermannstadt.

Dejenii au dat lovitura în repriza a doua în fața trupei antrenate de Marius Măldărășanu, prin Alexandru Militaru și Cristian Chira, care au înscris în minutele 50, respectiv 85. Chira a punctat dintr-o lovitură de pedeapsă.

Unirea Dej a produs surpriza la Sibiu, în fața prim-divizionarei FC Hermannstadt

FC Hermannstadt se află cu o săptămână înainte de începutul SuperLigii (noua denumire a Ligii 1), iar Măldărășanu și-a testat din nou jucătorii, în timp ce Unirea Dej este în plin cantonament de vară, desfășurat pe plan local, pe care îl încheie sâmbătă, 9 iulie, iar până la startul noii ediții a Ligii 2 mai este o lună de zile.

Marius Măldărășanu a început amicalul în formula: Muțiu – Butean, Antoche, Issah, Hanzu – Al. Răuță, Dr. Iancu, I. Năstăsie – P. Petrescu, C. Popescu, D. Paraschiv. Au fost rezerve și au intrat pe parcursul jocului: L. Niță, Gab. Șerban, Hora, Balaure, Dușmanu, Bucuroiu, Buhăcianu, Al. Oroian, Bejan și Biceanu.

De partea cealaltă, Dragoș Militaru i-a utilizat pe: Railean – Roș, Burdeț, D. Pop, Gîț, Ad. Pop, Kereki, Chira, Cocian, Al. Pop, Fl. Blaj. În repriza secundă au mai evoluat: Cl. Chindriș – Buta, Iul. Ciubotaru, Al. Militaru, Ed. Meszaros, Călugăr,  Vl. Bogdan, Frăsineanu și Andr. Pop.

Anterior, în primul amical, Unirea Dej a pierdut cu scorul de 1-3, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, împotriva campioanei CFR Cluj. După cantonament, Unirea mai are stabilite alte patru jocuri de verificare, următorul fiind cu nou-promovata în Liga 2 CSC Dumbrăvița, în data de 16 iulie.

Foto: FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 08 Jul. 2022, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă