Unirea Dej a obținut o nouă victorie în partidele de verificare. Formația lui Dragoș Militaru nu s-a împiedicat de ”satelitul” campioanei CFR Cluj

Răzvan STÎNGĂ 23 Jul. 2022, 18:19 Liga 2

Unirea Dej s-a descurcat bine în meciul amical cu echipa secundă a campioanei CFR Cluj, care se află în Liga 3. Formația din divizia a doua s-a impus destul de ușor, cu scorul de 2-0, dar ambele reușite au venit în partea secundă. Golurile au fost marcate de Alexandru Pop.

Unirea Dej, victorie cu 2-0 în amicalul cu CFR Cluj 2

Dragoș Militaru, la fel ca în mai toate partidele amicale din această vară, a decis să ruleze tot lotul, iar jucătorii au fost în mare parte schimbați în repriza a doua. Unul dintre cei introduși a fost chiar Alexandru Pop, care a adus, cum spuneam, victoria în amicalul cu CFR Cluj 2.

Atacantul și-a trecut numele pe lista marcatorilor în ultimul sfert de oră, în minutul 76 și în minutul 88, și a adus victoria în confruntarea ce a avut loc chiar la Dej. Unirea se putea impune la o diferență mai mare, dar a irosit o lovitură de la 11 metri în prelungirile primei părți, prin Cristian Chira.

Primul 11 al Unirii Dej: Chindriș – Roș, Burdeț, D. Pop, Maftei, Giurgean, Chira (cpt.), Bogdan, Fulga, An. Pop, Frăsineanu. În repriza secundă au mai intrat: Gîț, Ad. Pop, Militaru, Cocian, Al. Pop, Blaj, Călugăr;

Unirea Dej, două eșecuri în amicale

Unirea Dej a mai jucat amicale cu prim-divizionarele CFR Cluj (scor 1-3) și FC Hermannstadt (scor 2-0), iar apoi a întâlnit nou-promovata în Liga 2 CSC Dumbrăvița, în fața căreia a pierdut (scor 1-2), și ulterior a învins Sănătatea Cluj, echipă din Liga 3 (scor 12-1).

Unirea Dej mai are programată o partidă de verificare, tot cu o echipă de Liga 3, Gloria Bistrița Năsăud, la 30 iulie. Apoi va urma primul meci din noul sezon al Ligii 2, cu FK Miercurea Ciuc, ce va avea loc la Dej.

Unirea Dej a anunțat prețul biletelor pentru Liga 2

Unirea Dej a anunțat și prețul biletelor pentru sezonul următor de Liga 2. Astfel, pentru toate duelurile din campionatul regular prețul va fi unic, de 15 lei, indiferent de sectorul tribunei. Referitor la abonamente, acestea sunt de 200 de lei la tribună și 1.000 de lei la VIP.

În noul sezon, prețul unui BILET la jocurile de pe teren propriu este de 15 lei (indiferent de sector, cu excepția tribunei oficiale).

Totodată, vă reamintim că abonamentele pentru sezonul 2022-2023 se găsesc la:

Braco Pub, str. Unirii nr. 1, zona sensului giratoriu Carrefour (Dealul Florilor);

Cofetăria Lemnul Verde,  str. 1 Mai nr. 7;

Prețuri de achiziție:

TRIBUNĂ – 200 lei
VIP (tribuna oficială) – 1000 lei

Indiferent de tipul de abonament cumpărat, accesul va fi permis la toate meciurile de pe teren propriu atât din campionat, cât și din Cupa României.

Hai Unirea!”, a precizat Unirea Dej.

Foto: Unirea Dej

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Jul. 2022, 18:19 Liga 2
Pe aceeași temă