Unirea Dej a mai bifat un împrumut, de această dată de la Petrolul

Marius ANGHEL 02 Jul. 2021, 13:37 Liga 2
Unirea Dej a mai bifat un împrumut, de această dată de la Petrolul

Nou-promovata în Liga 2 Unirea Dej s-a activat pe piața transferurilor. Cu greu, dar și-a dat drumul în cele din urmă.

Ultima achiziție a echipei clujene este un mijlocaș de bandă de la Petrolul, Vlad Bogdan, care n-a reușit să se impună la ”găzari” în sezonul recent încheiat, iar acum a fost cedat sub formă de împrumut.

Vlad Bogdan, împrumutat de Petrolul la Unirea Dej

Vlad Bogdan a semnat cu Petrolul în octombrie 2020, în același timp cu portarul Georgi Kitanov, iar niciunul nu va continua cu echipa ploieșteană în noul sezon de Liga 2.

Dacă bulgarul a prins 11 meciuri și mai apoi s-a renunțat la serviciile sale, preferându-se ca în noua ediție de campionat să se meargă pe mâna altor goalkeeperi, în ceea ce-l privește pe jucătorul originar din Gilău (sat din județul Cluj), acesta a prins doar 56 de minute într-un meci de Liga 2 pentru trupa ploieșteană, în 0-1 cu ASU Poli, și nu l-a convins nici pe noul antrenor Nicolae Constantin să-l mențină în lot.

Astfel, jucătorul de 18 ani, care mai are un an de contract cu Petrolul, iar după ce împlinește 19 ani poate semna o prelungire pe încă trei ani, a fost împrumutat la nou-promovata în Liga 2 Unirea Dej.

”Unirea și Petrolul Ploiești au ajuns la un acord privind împrumutul lui Vlad Bogdan la clubul din Dej.
Clujeanul în vârstă de 18 ani – care evoluează ca aripă dreapta – a jucat la Viitorul Cluj înainte de a fi jucătorul “lupilor galbeni”.
Bine ai venit, Vlad!”, a anunțat Unirea Dej.

La Petrolul, Vlad Bogdan a evoluat alte 82 de minute (36+46), în meciurile de Cupa României cu Metaloglobus (2-1, după prelungiri) și CSM Ceahlăul (2-1).

Două achiziții și patru împrumuturi are Unirea Dej până acum

Până acum, după promovarea în Liga 2, Unirea Dej i-a achiziționat pe fundașul Alin Burdeț și portarul Dorian Răilean, ambii foști la Fotbal Comuna Recea.

Trupa ardeleană a obținut prelungirea împrumuturilor de la CFR Cluj a jucătorilor Ionuț Rus și Cristian Chira, tot de la campioană l-a împrumutat și pe Alexandru Militaru, iar de la Petrolul l-a adus acum, sub aceeași formă de transfer, pe Vlad Bogdan.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

Marius ANGHEL 02 Jul. 2021, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă