Colaborarea dintre Unirea Dej și CFR Cluj a dus la un nou împrumut. Nou-promovata în Liga 2 a mai făcut încă o achiziție și de la Fotbal Comuna Recea

Andrei PASCU 01 Jul. 2021, 14:18 Liga 2
Colaborarea dintre Unirea Dej și CFR Cluj a dus la un nou împrumut. Nou-promovata în Liga 2 a mai făcut încă o achiziție și de la Fotbal Comuna Recea

Unirea Dej a făcut a doua mutare după accederea în Liga 2. Nou-promovata a adus un fotbalist de la campioana României, CFR Cluj, sub formă de împrumut, pentru întreaga durată a sezonului următor. Mijlocașul Alexandru Militaru (18 ani) va juca la echipa din Dej.

Unirea Dej a ajuns la al doilea transfer prin aducerea lui Alexandru Militaru 

Alexandru Militaru a fost prezentat joi. În descrierea oferită de Unirea Dej, tânărul fotbalist este caracterizat ca fiind unul dintre cei mai buni ai generației sale, chiar încă de pe vremea în care evolua la echipa sub 16 ani a celor de la Primavera Satu Mare.

De altfel, de acolo Alexandru Militaru a și făcut pasul la CFR Cluj.

”Tânărul în vârstă de 18 ani – împrumutat de la CFR Cluj – evoluează pe postul de mijlocaș.
Înainte de a fi transferat de campioana României, Alex a fost unul dintre cei mai talentați jucători de la echipa U16 a celor de la Primavara Satu Mare.
Bine ai venit!”, a precizat clubul din Dej pe pagina de Instagram, FC Unirea Dej Oficial.

Unirea Dej l-a adus și pe Dorian Răilean

UPDATE: La scurt timp după împrumutul lui Militaru, Unirea Dej a mai făcut public și transferul portarului Dorian Răilean (27 de ani), fost la Fotbal Comuna Recea. Spre deosebire de mijlocaș, Răilean a fost luat definitiv. Portarul născut la Chișinău a jucat 21 de meciuri sezonul trecut, pentru formația din Recea.

Prin aceste două transferuri, Unirea Dej arată că merge după o filieră clară abordată după promovare. A împrumutat tineri de la CFR Cluj și a adus, definitiv, jucători de la retrogradata în Liga 3, Fotbal Comuna Recea.

Portarul DORIAN RĂILEAN este noul jucător al Unirii Dej
Originar din Chișinău (Rep. Moldova), goalkeeper-ul de 1,85m a evoluat sezonul trecut în #Liga2, la Comuna Recea.
Anterior, RĂILEAN a mai jucat la Dacia Buiucani, FC Sfîntul Gheorghe Suruceni și FC Petrocub Hincești.
Noul unirist a debutat la naționala Moldovei în februarie 2019.
Bine ai venit!”, este prezentat portarul din Republica Moldova pe pagina de Instagram a clubului, FC Unirea Dej Oficial.

Prima reacție a lui Dorian Răilean: Sunt fericit să fiu aici, e un colectiv tânăr, cu băieți ambițioși, primitori. Îmi propun să am continuitate, să ajut băieții să rămână poarta intactă cât mai mult timp.
(N.r. – Mesaj pentru suporteri) Avem nevoie de suportul vostru. Vă așteptăm la fiecare meci în număr cât mai mare. Hai Unirea!.

Tot de la CFR Cluj, Unirea Dej a prelungit împrumuturile lui Ionuț Rusu și Cristian Chira 

Până acum, un singur transfer a mai făcut Unirea Dej. În ultima zi a lunii iunie, nou-promovata l-a adus pe fundașul Alin Burdeț (23 de ani), care campionatul trecut a evoluat pentru două echipe din Liga 2, Ripensia și Fotbal Comuna Recea.

Tot de la CFR Cluj, precum Alexandru Militaru, Unirea Dej a anunțat, odată cu aducerea lui Alin Burdeț, și prelungirea împrumuturilor lui Ionuț Rus și Cristian Chira. Aceștia din urmă au fost în lotul dejenilor în sezonul trecut de Liga 3, în urma căruia s-a obținut promovarea.

Unirea Dej a scos abonamentele la vânzare 

Unirea Dej a scos deja la vânzare abonamentele pentru sezonul următor. Acestea costă 200 de lei și 1.000 de lei, pentru tribună, respectiv zona vip. Tichetele, pentru stagiunea care va începe pe 31 iulie, sunt valabile pentru toate meciurile de pe teren propriu, atât pentru cele din campionat, cât și pentru cele din Cupa României.

După un sezon în care porțile Stadionului Municipal Dej au fost închise din cauza pandemiei de COVID-19, ne pregătim să fim din nou împreună pe stadion, în Liga 2!

Azi, 30 iunie, FC Unirea Dej pune în vânzare abonamentele pentru jocurile de acasă din noul sezon al Ligii 2.

Abonamentele pentru sezonul fotbalistic 2021/2022 vor avea următoarele prețuri de achiziție:

TRIBUNĂ – 200 lei

VIP (tribuna oficială) – 1000 lei

Indiferent de tipul de abonament cumpărat, accesul va fi permis la toate meciurile de pe teren propriu atât din campionat, cât și din Cupa României. Și pentru că știm că timpul e prețios, dacă cumperi 5 abonamente ți le aducem noi acasă sau unde dorești!

În contextul actual, statutul de abonat este extrem de important pentru noi! Dacă vor exista noi restricții, cauzate de pandemie, cei care și-au cumpărat din timp un loc pe stadion vor avea prioritate la partidele Unirii.

A deține un abonament nu înseamnă numai a fi sigur de locul din tribune, ci este o modalitate de a-ți arăta susținerea față de echipa noastră!

Te așteptăm să trăiești pe viu meciurile #panterelorroz, de aceea te sfătuim să îți procuri din timp abonamentul!”, a comunicat clubul.

Foto: FC Unirea Dej oficial

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-a-ajuns-la-zece-plecari-din-lotul-de-jucatori-vesti-deloc-grozave-pentru-antrenorul-dorin-toma-19190913

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-stan-aproape-sa-semneze-cu-poli-iasi-moldovenii-spera-sa-l-readuca-si-pe-stefan-cana-de-la-fcsb-19190902

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-braila-victorie-facila-in-primul-amical-echipa-lui-florentin-petre-a-invins-la-scor-acsc-cazasu-si-se-pregateste-de-testul-cu-farul-19190896

 

Andrei PASCU 01 Jul. 2021, 14:18 Liga 2
Pe aceeași temă