Unirea Dej a început cantonamentul cu același număr de jucători pe care l-a avut și la reunire

Marius ANGHEL 25 Jan. 2022, 16:47 Liga 2

Unirea Dej a început de astăzi, 25 ianuarie, cantonamentul pe plan local, în a treia săptămână de la momentul în care și-a reluat antrenamentele în 2022. Antrenorul Dragoș Militaru are la dispoziție același număr de jucători pe care i-a avut și la reunirea din 10 ianuarie, fix aceiași 24.

Unirea Dej a intrat în cantonament cu 24 de jucători, cei care au fost prezenți și la reunire

Clubul clujean, clasat pe locul 10 în Liga 2 după primele 16 etape, cu 22 de puncte, nu are, momentan, nicio noutate în lot. Tudor Lucaci a fost testat câteva zile, însă nu l-a impresionat pe Militaru, acesta nefiind folosit nici în amicalul cu FC Hermannstadt.

Băieții noștri au intrat de azi în cantonament. În următoarele 10 zile, aceștia se vor pregăti pe plan local, având programate câte două antrenamente pe zi”, a comunicat Unirea Dej.

La reunire au fost prezenți următorii jucători:

portari: Dorian Răilean, Raul Papp, Claudiu Chindriș, Patric Toderean;
fundași: Mihai Kereki, Alin Burdeț, Daniel Pop, Ionuț Rus, Alexandru Papp, Denis Roș, Andrei Peter, Andrei Săvan (junior, 2004);
mijlocași: Marius Cătinean, Cristian Chira, Angelo Cocian, Adrian Pop, Alexandru Militaru, Eduard Meszaroș;
atacanți: Patrick Popescu, Alexandru Pop, Ionuț Frăsineanu, Florin Blaj, Mircea Manole, Vlad Bogdan.

Singurul jucător din lotul cu care s-a încheiat parcursul oficial din 2021 de care clubul s-a despărțit este mijlocașul Alexandru Blaj (24 de ani), folosit puțin în campionat.

Dragoș Militaru: ”Intensitatea antrenamentelor o să fie un puc mai ridicată, dar sunt sigură că băieții că o să facă față”

Sâmbăta trecută, Unirea Dej a jucat la Florești un amical cu FC Hermannstadt, pe care l-a pierdut cu 1-0.

Dragoș Militaru a utilizat jucătorii: Răilean – Chira, Kereki, Burdeț, I. Rus – Al. Militaru, Cătinean (cpt.), Ad. Pop – Mir. Manole, Fl. Blaj, Cocian. Au mai evoluat: R. Papp, Cl. Chindriș – D. Pop, Peter, Ed. Meszaroș, P. Popescu, Frăsineanu și Vl. Bogdan.

”A fost un meci foarte bun de pregătire. Pe băieți i-am simțit bine. Cel mai important e că suntem toți sănătoși, deși suntem într-un număr destul de redus, mai sunt mici probleme, la unul-doi jucători, dar care o să fie în regulă până luni. Am decis să menajăm unul-doi jucători. În principiu suntem bine, asta este important, după primele două săptămâni de pregătire. Sper să fim la fel și după, pentru că de marți intrăm în cantonament și să decurgă totul în regulă și în perioada de 10-11 zile pe care o să le avem de pregătire centralizată.
De marți o să intrăm într-un cantonament de 11 zile, până la 4 februarie. O să avem un joc, poate chiar două amicale în această perioadă. O să fie zile cu două antrenamente pe zi, un pic mai grele, intensitatea o să fie un puc mai ridicată, dar sunt sigură că băieții că o să facă față, pentru că își doresc să progreseze, iar asta pe noi ne bucură”, a spus Dragoș Militaru.

Unirea Dej are al doilea joc test programat vineri, la Iclod, cu Sticla Arieșul Turda (locul 7 în Seria a 9-a a Ligii 3).

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-invins-la-limita-unirea-dej-intr-un-amical-disputat-la-floresti-concluziile-trase-de-marius-maldarasanu-si-dragos-militaru-si-primele-declaratii-ale-lui-gabriel-serban-in-tricoul-si-19217180

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-s-a-reunit-intr-un-cadru-de-iarna-in-toata-regula-primele-impresii-ale-lui-dragos-militaru-si-lotul-avut-la-dispozitie-19215806

Marius ANGHEL 25 Jan. 2022, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă