Unirea Dej, prima echipă din Liga 2 care anunță că face cantonamentul în afara României. Clujenii ”se dau peste cap” să ofere cele mai bune condiții jucătorilor

Răzvan STÎNGĂ 18 Dec. 2022, 15:38 Liga 2
Unirea Dej, prima echipă din Liga 2 care anunță că face cantonamentul în afara României. Clujenii ”se dau peste cap” să ofere cele mai bune condiții jucătorilor

Unirea Dej face tot ce poate pentru a încununa cu prezența în play-off o primă parte de Liga 2 foarte bună. Clujenii au decis să treacă la nivelul următor și să le ofere jucătorilor condiții de pregătire superioare, motiv pentru care cantonamentul de iarnă va avea loc în afara României.

Unirea Dej, reunire la 10 ianuarie și cantonament în afara țării

Unirea Dej se va reuni la 10 ianuarie și va avea primele antrenamente în zonă, când, probabil, vor fi luate și câteva meciuri amicale. După două săptămâni în care Dragoș Militaru va vedea nivelul jucătorilor săi în urma pauzei de iarnă, se va pleca într-un cantonament în afara țării.

Informația a fost confirmată de Gabriel Magdaș, președintele executiv al Unirii Dej, care a recunoscut că au fost stabilite și două meciuri de verificare, dar după revenirea din stagiul de pregătire.

”În 10 ianuarie ne vom reuni, vom avea două săptămâni de pregătire, după care vom pleca într-un cantonament în exterior. Apoi vom reveni, am fixat două amicale și ulterior vom juca prima etapă din 2023.

Trebuie să creștem condițiile de pregătire, trebuie «să ne dăm peste cap», să reușim să îmbunătățim condițiile băieților”, a spus Gabriel Magdaș la Sport Total FM.

Unirea Dej visează la play-off

Unirea Dej se află pe locul 5 în ierarhia din Liga 2, cu 27 de puncte, la două puncte peste locul 7, FK Miercurea Ciuc, primul care nu duce în play-off la finalul întrecerii regulare. Deasupra clujenilor, pe locul 4, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte, iar sub ei, pe 6, se află Gloria Buzău, 26 de puncte.

Liderul Ligii 2 este Steaua, cu 33 de puncte, pe 2 e Poli Iași, cu 31 de puncte, iar podiumul e încheiat de SC Oțelul, tot 31 de puncte.

Unirea Dej, noi planuri pentru 2023

Pentru 2023, Unirea Dej vrea atingerea unei noi trepte, iar clubul să continue să se dezvolte. Rămâne de văzut dacă formația clujeană va avea, totuși, forța să se califice în play-off-ul Ligii 2, dar și să se lupte apoi pentru un loc direct promovabil în SuperLigă sau dacă va conta cu șanse reale la ocuparea unui loc de baraj.

Ne așteaptă un 2023 dificil, în primul rând pentru că acest club a crescut în permanență. Trebuie să faci lucrurile și mai bine, să continui creșterea sportivă pe toate palierele. Pot să asigur că vom face tot ce putem pentru a face o bucurie pentru cei care iubesc acest club”, spunea Gabriel Magdaș zilele trecute, despre ce se va întâmpla la Unirea Dej din 2023.

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto) și Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-discutii-cu-fc-botosani-19256482

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-plecare-de-la-unirea-dej-este-a-celui-de-al-doilea-cel-mai-experimentat-jucator-din-lot-nu-a-reusit-sa-l-convinga-pe-dragos-militaru-cu-evolutia-sa-19256411

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-a-aflat-adversarele-de-la-turul-de-elita-de-cine-trebuie-sa-treaca-pentru-calificarea-la-euro-19256190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-magdas-un-presedinte-mandru-de-echipa-sa-conducatorul-remarca-trei-parti-pozitive-la-unirea-dej-la-final-de-an-nimic-nu-a-fost-mai-presus-de-club-19256176

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-revelatia-ligii-2-in-2022-sezonul-trecut-solid-dublat-de-o-prima-parte-de-stagiune-actuala-peste-asteptari-dragos-militaru-mandru-de-jucatori-raportat-la-conditii-a-fost-un-19255952

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 18 Dec. 2022, 15:38 Liga 2
Pe aceeași temă