Se pregătește de reunire! Unirea Dej a programat meciurile amicale din țară și perioada cantonamentului din Antalya. Clujenii, șapte partide test

Andrei PASCU 07 Jan. 2023, 15:14 Liga 2
Se pregătește de reunire! Unirea Dej a programat meciurile amicale din țară și perioada cantonamentului din Antalya. Clujenii, șapte partide test

Unirea Dej se pregătește să reia pregătirile. Reunirea va avea loc pe 10 ianuarie, marți, iar o zi mai târziu, miercuri, va fi efectuată și vizita medicală. În primă fază, clujenii se vor antrena pe plan local, iar ulterior vor pleca în cantonament, în Turcia, în Antalya.

Unirea Dej se pregătește de reunire. Cantonament în Turcia și trei amicale în țară

Deocamdată, Unirea Dej a anunțat amicalele pe care le va disputa în România, precizând că în Turcia vor avea loc încă trei partide de verificare, adversarii urmând să fie stabiliți în zilele următoare. În țară, Dragoș Militaru va testa nivelul echipei în dueluri cu CSM Satu Mare, Gloria Bistrița și FK Miercurea Ciuc.

Primele două confruntări, cu formațiile din Liga 3, vor avea loc înainte de cantonament, iar testul cu FK Miercurea Ciuc după revenirea în România. Stagiul de pregătire va fi efectuat în perioada 30 ianuarie – 10 februarie.

”Reunirea lotului echipei noastre va avea loc marți, 10 ianuarie, de la ora 11, pe Stadionul Municipal Dej.

Antrenorul Dragoș Militaru a stabilit cum va organiza perioada premergătoare sezonului de primăvară:

  • pregătire pe plan local (10.01 – 29.01)
  • vizita medicală (11.01)
  • meci amical vs. CSM Satu Mare (21.01)
  • meci amical vs. Gloria Bistrița (28.01)
  • cantonament Antalya, Turcia (30.01-10.02)

*vom disputa trei partide de verificare în Turcia, însă adversarii nu au fost stabiliți;

  • meci amical vs. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (18.02, Miercurea Ciuc)

Alte detalii vor fi comunicate de îndată ce vor fi stabilite; programul partidelor de verificare poate suferi modificări;

Prima partidă din 2023 a Unirii Dej în Liga 2 este programată la sfârșitul lunii februarie, în deplasare, cu Ripensia Timișoara (etapa 17)”, a anunțat Unirea Dej pe site-ul oficial.

Unirea Dej, pe locuri de play-off în Liga 2

Unirea Dej se află pe locul 5 în ierarhia din Liga 2, cu 27 de puncte, la două puncte peste locul 7, FK Miercurea Ciuc, primul care nu duce în play-off la finalul întrecerii regulare. Deasupra clujenilor, pe locul 4, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte, iar sub ei, pe 6, se află Gloria Buzău, 26 de puncte.

Liderul Ligii 2 este Steaua, cu 33 de puncte, pe 2 e Poli Iași, cu 31 de puncte, iar podiumul e încheiat de SC Oțelul, tot 31 de puncte.

În ultimele cinci etape din Liga 2 din 2022, Unirea Dej nu a mai reușit să câștige. A luat doar trei puncte și risca să cadă sub locurile de play-off după etapa a 16-a, dacă Gloria Buzău și FK Miercurea Ciuc și-ar fi câștigat meciurile.

Unirea Dej reia Liga 2 în deplasare, cu Ripensia

În ultimele etape din sezonul regular, Unirea Dej le va mai întâlni pe Ripensia (deplasare), Metaloglobus (acasă) și CSM Slatina (deplasare).

Ne așteaptă un 2023 dificil, în primul rând pentru că acest club a crescut în permanență. Trebuie să faci lucrurile și mai bine, să continui creșterea sportivă pe toate palierele. Pot să asigur că vom face tot ce putem pentru a face o bucurie pentru cei care iubesc acest club”, spunea Gabriel Magdaș, președintele executiv al echipei Unirea Dej, la finalul anului trecut.

 

Foto: Unirea Dej 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/angelo-cocian-de-la-unirea-dej-in-atentia-anunitor-cluburi-19256706

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cantonament-in-afara-romaniei-pentru-unirea-dej-19256649

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-discutii-cu-fc-botosani-19256482

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-plecare-de-la-unirea-dej-este-a-celui-de-al-doilea-cel-mai-experimentat-jucator-din-lot-nu-a-reusit-sa-l-convinga-pe-dragos-militaru-cu-evolutia-sa-19256411

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Jan. 2023, 15:14 Liga 2
Pe aceeași temă