Unirea Dej a stabilit adversarii pe care-i va întâlni în perioada de pregătire. Se va testa în amicale cu trei echipe din Liga 3, două din Liga 2 și una din Liga 1

Răzvan STÎNGĂ 09 Jan. 2022, 16:52 Liga 2
Unirea Dej a stabilit adversarii pe care-i va întâlni în perioada de pregătire. Se va testa în amicale cu trei echipe din Liga 3, două din Liga 2 și una din Liga 1

Unirea Dej a stabilit și meciurile amicale pe care le va disputa în perioada de pregătire, care va debuta luni, 10 ianuarie. Dragoș Militaru va verifica nivelul echipei în teste cu formații din Liga 3 în mare măsură. Trei din cele șase adversare activează în divizia a treia.

Unirea Dej, șase amicale 

În a doua parte a lunii ianuarie, la 22, va avea Unirea Dej primul amical, cu FC Hermannstadt. Apoi, trei zile mai târziu, nou-promovata va intra în cantonamentul programat pe plan local, în cadrul căruia vor avea loc două amicale, cu Sticla Arieșul Turda și o formație din Liga 1, care până acum nu a fost stabilită.

După ce va ieși din stagiul de pregătire, la 4 februarie, Unirea Dej va organiza și ultimele confruntări de verificare, cu CFR Cluj 2 și Viitorul Cluj, ambele la 12 februarie, și cu CS Comunal Șelimbăr, la 18 februarie.

În cadrul pregătirii părții a doua a campionatului, FC Unirea Dej va disputa 6 jocuri amicale, după cum urmează:

AFC Hermannstadt (22 ianuarie, ora 13, Florești);
ACS Sticla Arieșul Turda (28 ianuarie, Iclod);
adversar Liga 1 (2 sau 3 februarie);
FC CFR 1907 Cluj 2 (12 februarie, Cluj-Napoca);
ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj (12 februarie, Cluj -Napoca);
Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr (19 februarie, ora 13, Cluj-Napoca);
*alte detalii vor fi comunicate de îndată ce vor fi stabilite; programul partidelor de verificare mai poate suferi modificări;

Vă reamintim:
luni, 10 ianuarie, ora 11 – reunirea lotului;
marți, 11 ianuarie – vizita medicală;
25 ianuarie – 4 februarie – cantonament pe plan local”, a anunțat Unirea Dej, pe pagina de Instagram.

Unirea Dej debutează în 2022, în Liga 2, cu FK Miercurea Ciuc

Ulterior acestei perioade, Unirea Dej va începe meciurile din partea a doua a sezonului regular, trei la număr. Obiectivul este salvarea de la retrogradare, iar echipa stă bine până acum, fiind chiar la mijlocul clasamentului, pe poziția a 10-a.

În ultimele trei runde din campionatul regular, până să își afle adversarele din play-out, Unirea Dej le va întâni, în următoarea ordine, pe FK Miercurea Ciuc, în deplasare, Viitorul Pandurii, acasă, și Dacia Unirea Brăila, deplasare.

Foto: Unirea Dej 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Jan. 2022, 16:52 Liga 2
Pe aceeași temă