Un basarabean de 17 ani l-a convins pe Dan Alexa şi rămâne la FC Brașov: ”Este un real talent!”

Adi MARICA 26 Jan. 2023, 11:11 Liga 2
Un basarabean de 17 ani l-a convins pe Dan Alexa şi rămâne la FC Brașov: ”Este un real talent!”

Cristian Păscăluță, un mijlocaș basarabean de 17 ani, l-a impresionat la antrenamente pe antrenorul Dan Alexa, astfel că tânărul fotbalist va rămâne la Brașov.

Cristian Păscăluță a convins la probele susținute la FC Brașov

Pășcăluță se antrenează cu FC Brașov de la reluarea pregătirilor, a și fost folosit în amicalul cu Sepsi OSK 2 (scor 2-1), iar Dan Alexa este convins de calitățile puștiului născut la Chișinău, dar care are și cetățenia română.

”Pășcăluță este un real talent, peste media celor de vârsta sa! Are maturitate în joc și încă mai poate crește, astfel că va rămâne la Brașov”, a spus Dan Alexa.

Cristian Păscăluță a trecut și pe la academia celor de la Lokomotiv Moscova, este internațional U17 și are deja câteva prezențe (3 meciuri, 34 de minute) la Dacia Buiucani, echipă din primul eșalon din Moldova.

Doar două achiziții prezentate până acum de FC Brașov

FC Brașov a rezolvat până acum transferurile lui Ștefan Blănaru și Bradley Diallo.

În plus, oficialii de la FC Brașov au un acord cu Kids Tâmpa Brașov pentru fundașul dreapta Sergiu Pîrvulescu, fost la Gloria Buzău, dar și cu FC Botoșani pentru împrumutul portarului Andrei Ureche, după ce l-a cedat pe Sebastian Micu la Campionii FC Argeș.

La FC Brașov a ajuns la finalul săptămânii trecute și portarul Ștefan Dobre (21 de ani). Portarul timișorean și-a reziliat în această iarnă contractul cu Ripensia și a și fost folosit de antrenorul Dan Alexa în amicalul cu Sepsi OSK 2.

În această iarnă, FC Brașov s-a despărțit de Joao Amorim, Zvonimir Mikulic, Alexandru Negrean și Vadim Covalciuc, iar Sebastian Micu a fost împrumutat la Argeș. Fundașul Igor Jovanovic și atacantul Yanis Mbombo nu mai sunt doriți la FC Brașov, însă până acum cei doi nu au acceptat rezilierea amiabilă.

Adi MARICA 26 Jan. 2023, 11:11 Liga 2
Pe aceeași temă