Joao Amorim şi Zvonimir Mikulic s-au despărțit de FC Braşov. Ce anunță clubul despre cei doi

Adi MARICA 28 Dec. 2022, 16:59 Liga 2
Joao Amorim şi Zvonimir Mikulic s-au despărțit de FC Braşov. Ce anunță clubul despre cei doi

FC Brașov a confirmat plecările a doi jucători, cu doar câteva zile rămase din anul 2022. Este vorba de mijlocașul portughez Joao Amorim (30 de ani) și de portarul croat Zvonimir Mikulic (32 de ani).

”FC Braşov a ajuns la acorduri de reziliere a contractelor cu mijlocaşul Joao Amorim şi cu portarul Zvonimir Mikulic. Cei doi jucători au închetiat contractele cu clubul pe cale amiabilă pentru a rămâne jucători liberi, iar de la începutul anului 2023 nu vor mai face parte din lotul echipei.
Mijlocaşul portughez Joao Amorim a jucat pentru FC Braşov în acest sezon al Ligii a 2-a în 9 partide, iar în Cupa României a avut două apariţii. A reuşit să marcheze un gol în Cupa României, în meciul cu KSE Târgu Secuiesc.
Portarul croat Zvonimir Mikulic a avut o singură apariţie pentru FC Braşov, în meciul din Cupa României de la Târgu Secuiesc, reuşind «să păstreze poarta intactă».
FC Braşov le mulţumeşte pentru evoluţiile avute şi le transmite mult succes în carieră la echipele la care vor evolua!”, este comunicatul clubului brașovean.

Liga2.ro a scris de săptămâna trecută că Joao Amorim a ajuns la un acord de reziliere cu FC Brașov.

Cel puțin încă cinci jucători, pe lista neagră de la FC Brașov

Pe lista neagră se află atacantul belgian Yanis Mbombo Lokwa (28 de ani), fundașul central croat Igor Jovanovic (33 de ani), dar și mijlocașii Alexandru Negrean (21 de ani), Vadim Covalciuc (19 ani) și Radu Leonte (31 de ani).

FC Brașov iernează pe locul 10 în Liga 2, cu 23 de puncte, la trei puncte de poziția a 6-a, ultima care duce în play-off, ocupată de Gloria Buzău.

Campionatul se va relua în ultimul weekend din luna februarie a anului 2023, iar echipa lui Dan Alexa mai are trei meciuri în sezonul regular cu Gloria Buzău (deplasare), Unirea Constanța (acasă) și Unirea Slobozia (deplasare).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-inceput-curatenia-de-iarna-la-fc-brasov-primul-jucator-care-pleaca-din-lotul-lui-dan-alexa-19256865

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/brasoveanul-levi-mihok-in-prima-serie-de-antrenori-de-portari-cu-licenta-uefa-a-gk-este-maxim-pentru-noi-la-40-de-ani-inca-apara-in-liga-3-nu-are-de-gand-sa-se-lase-si-spune-pe-u-19256839

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/dan-spataru-laureat-la-gala-campionilor-de-la-brasov-premiul-primit-de-mijlocasul-echipei-fc-brasov-muncesc-din-greu-si-sunt-constient-ca-rezultatele-vor-veni-curand-19256780

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/dan-alexa-a-fost-spectator-la-finala-argentina-franta-uluitor-asa-pasiune-dusa-la-extrem-nu-am-mai-vazut-locul-in-care-il-pune-pe-messi-dupa-castigarea-cupei-mondiale-19256683

Adi MARICA 28 Dec. 2022, 16:59 Liga 2
Pe aceeași temă