A patra plecare de la FC Brașov: ”Am rămas în relații excelente cu Dan Alexa.” Echipa și-a mai programat un amical înainte de plecarea în Antalya

Adi MARICA 17 Jan. 2023, 21:33 Liga 2
A patra plecare de la FC Brașov: ”Am rămas în relații excelente cu Dan Alexa.” Echipa și-a mai programat un amical înainte de plecarea în Antalya

Continuă seria plecărilor de la FC Brașov.

După Joao Amorim (30 de ani), Zvonimir Mikulic (32 de ani) și Alexandru Negrean (21 de ani), oficialii clubului din Liga 2 au ajuns la un acord de reziliere a contractului și cu mijlocaşul Vadim Covalciuc (19 de ani).

Vadim Covalciuc s-a despărțit de FC Brașov

Covalciuc a ajuns la FC Brașov în vara trecută, adus sub formă de împrumut pentru un an de la Kids Tâmpa Brașov. Pentru că a fost utilizat puțin, Covalciuc a revenit la Kids Tâmpa, iar luni a început antrenamentele cu echipa din Liga 3.

”Vadim a revenit la noi, cu siguranță că ne va ajuta pentru că are o experiență de doi ani și jumătate la Liga a 2-a (n.r. – la Metaloglubus și FC Brașov), a declarat Ciprian Anghel, antrenorul echipei aflate pe locul 9 în Seria a 5-a a Ligii 3.

Covalciuc: ”Păstrez amintiri frumoase din perioada în care am fost la FC Brașov”

După ce ultimele două sezoane le-a petrecut în Liga 2 la Metaloglobus, Covalciuc a bifat în actuala ediție de campionat doar 48 de minute pentru FC Brașov. A fost introdus la pauză în locul lui Iorga, în meciului din etapa a 2-a cu Minaur Baia Mare, dar a fost schimbat în minutul 71 cu Tudor Oltean, iar contra Oțelului, în etapa a 7-a, a fost trimis pe teren în minutul 67 în locul lui Jovanovic.

”Chiar păstrez amintiri frumoase din perioada în care am fost la FC Brașov. Chiar dacă nu am avut multe șanse să joc, cu antrenorul Dan Alexa am rămas în relații excelente și chiar apreciez faptul că a discutat cu mine”, a spus Vadim Covalciuc după despărțirea de FC Brașov.

  • Cu echipa brașoveană e aproape de despărțire și fundașul Igor Jovanovic, iar Yanis Mbombo nu mai e dorit, dar nu acceptă rezilierea amiabilă.
  • Momentan, FC Brașov are o singură achiziție în această iarnă, cea a atacantului Ștefan Blănaru, ultima dată la CS Mioveni.

Un puști de la Sepsi OSK, la antrenamentele Brașovului

De la începutul acestei săptămâni, elevii lui dan Alexa se antrenează dimineața pe terenul sintetic de la Tărlungeni, iar după-amiaza la sala de forță.

La antrenamentele brașovenilor este prezent și Radu Matei, un tânăr jucător de bandă dreapta de la echipa U19 a celor de la Sepsi OSK.

Dacă îl va convinge pe Dan Alexa, Matei ar putea fi cedat sub formă de împrumut la FC Brașov.

Două amicale stabilite până la plecarea în Antalya

Altfel, cel mai probabil, plecarea în stagiul din Antalya va avea loc în data de 30 ianuarie.

Astfel, oficialii clubului brașovean au mai parafat un amical. Primul test al iernii pentru FC Brașov este programat sâmbătă, în deplasare, cu Sepsi OSK 2, echipă din Liga 3 pregătită de Valentin Suciu, iar la 28 ianuarie elevii lui Dan Alexa se vor duela cu Olimpic Zărnești, tot din Liga 3, formație antrenată de Mihai Stere.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/yanis-mbombo-nu-se-lasa-dus-de-la-fc-brasov-nu-intra-in-vederile-antrenorului-se-va-antrena-separat-fundasul-lui-alexa-care-semneaza-in-grecia-19257992

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-de-la-fc-brasov-au-trecut-cu-bine-de-primele-teste-fizice-suntem-la-circa-65-70-la-suta-la-capacitatea-aeroba-cel-mai-bun-elev-al-lui-dan-alexa-la-testul-yo-yo-19257957

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactiile-n-au-intarziat-sa-apara-dupa-numirea-managerului-general-la-fc-brasov-magiun-barbu-taticu-ai-grija-politicienii-se-sucesc-repede-sandu-andrasi-19257947

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-blanaru-primul-transfer-din-2023-al-echipei-fc-brasov-alexa-are-mari-asteptari-de-la-marcatorul-innascut-fara-gol-de-aproape-doi-ani-atacantul-spune-ca-retrogradarea-in-lig-19257875

Adi MARICA 17 Jan. 2023, 21:33 Liga 2
Pe aceeași temă