Un basarabean cu multe meciuri în prima ligă din Moldova, primul transfer oficial anunțat de Unirea Slobozia

Marius ANGHEL 26 Jan. 2022, 14:59 Liga 2
Un basarabean cu multe meciuri în prima ligă din Moldova, primul transfer oficial anunțat de Unirea Slobozia

Unirea Slobozia a anunțat oficial prima achiziție din această perioadă de transferuri de iarnă. Clubul anunță că basarabeanul Vadim Gulceac a semnat un contract valabil pentru 18 luni.

Antrenorul Adrian Mihalcea comunicase zilele trecute că Gulceac va semna cu Unirea, dar și că la echipă se află și Robert Silaghi și Cezar Gherghiceanu, care l-au convins și ei.

Vadim Gulceac, contract pe un an și jumătate cu Unirea Slobozia

Până când Silaghi și Gherghiceanu vor semna cu Unirea, Vadim Gulceac este, oficial, prima mutare făcută în această iarnă de echipa ialomițeană.

”Clubul nostru a ajuns la un acord cu Vadim Gulceac, jucătorul în vârstă de 23 ani semnând un angajament valabil pentru 18 luni.
Atacant central, Gulceac a evoluat în sezonul recent încheiat in Republica Moldova, pentru formația de Primă Ligă FC Petrocub.
Îi urăm bun-venit și cât mai multe realizări în tricoul galben -albastru!”, a comunicat Unirea Slobozia.

Vadim Gulceac este atacant și în ultimele două sezoane și jumătate a evoluat la Petrocub Hîncești, a doua clasată în prima ligă din Republica Moldova. În prima parte a actualului sezon a evoluat în 14 meciuri, doar 516 minute, fiindcă în doar două jocuri a fost titular, dar a înscris 6 goluri. Campionatul trecut a avut 29 de prezențe (1073 minute) și a înscris 7 goluri.

În cariera lui a mai jucat la Zaria Bălți, timp de șase sezoane tot în primul eșalon fotbalistic din Moldova.

Gherghiceanu și Silaghi sunt ca și ei acontați

Gulceac chiar a înscris pentru Unirea Slobozia în amicalul cu Înainte Modelu, câștigat cu 6-2.

În echipa utilizată de Adrian Mihalcea s-au aflat și atacantul Cezar Gherghiceanu, ultima dată la Steaua, și mijlocașul Robert Silaghi, care aparține de CFR Cluj.

Noi am încercat să aducem în această iarnă jucători nu foarte mulți, dar cu calitate. Nu neg faptul că pe Silaghi l-am dorit și în vară, când făcuse o jumătate de an foarte bună la Farul, în Liga 2, dar acum am reușit să îl luăm. A contat că încă ne luptăm pentru un loc în play-off.

Noi avem un lot bun, au plecat patru jucători, am adus unul, pe Silaghi, care ne ajută și cu regula U21, se mai antrenează cu noi doi jucători (n.r. – Vadim Gulceac și Cezar Gherghiceanu) și sperăm să încheiem și cu ei în zilele următoare și să punem capăt perioadei de transferuri, spunea, în weekend, Adrian Mihalcea, pentru Sport Total FM.

Unirea Slobozia a renunțat în această iarnă la atacantul Cosmin Turcu și mijlocașii Marius Savu și Marius Matei, iar Dorin Radu a fost cedat sub formă de împrumut la Recolta Gheorghe Doja.

Foto: Petrocub

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-inchide-perioada-de-transferuri-cu-doi-atacanti-vadim-gulceac-si-cezar-gherghiceanu-l-au-convins-pe-adrian-mihalcea-si-vor-semna-19217291

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-zdrobitoare-pentru-unirea-slobozia-in-amicalul-cu-inainte-modelu-au-fost-marcatori-diferiti-iar-adrian-mihalcea-a-testat-un-fost-atacant-al-stelei-19217147

Marius ANGHEL 26 Jan. 2022, 14:59 Liga 2
Pe aceeași temă