Victorie zdrobitoare pentru Unirea Slobozia în amicalul cu Înainte Modelu. Au fost marcatori diferiți, iar Adrian Mihalcea a testat un fost atacant al Stelei

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 22 Jan. 2022, 18:52 Actualizat: 22 Jan. 2022, 19:04 Liga 2
Victorie zdrobitoare pentru Unirea Slobozia în amicalul cu Înainte Modelu. Au fost marcatori diferiți, iar Adrian Mihalcea a testat un fost atacant al Stelei

Adrian Mihalcea a verificat pentru prima dată nivelul Unirii Slobozia, într-un meci amical jucat împotriva Înainte Modelu, pe terenul formației de Liga 3. Echipa din divizia a doua a câștigat testul cu scorul de 6-2.

Cezar Gherghiceanu se pregătește cu Unirea Slobozia 

Unirea Slobozia a avut două echipe diferite în cele două reprize, iar, în mod surprinzător, pe teren s-a aflat și atacantul Cezar Gherghiceanu (21 de ani), care ultima dată a jucat la Steaua. De altfel, pe teren au fost trimiși de Adrian Mihalcea și doi jucători ca și acontați de Unirea Slobozia.

Robert Silaghi și Vadim Gulceac se află în lotul echipei de când au fost reluate pregătirile, iar Mihalcea le-a dat minute în amicalul cu Înainte Modelu. Atacantul Gulceac chiar a reușit să marcheze unul dintre goluri.

Unirea Slobozia, marcatori diferiți în amicalul cu Înainte Modelu 

În privința marcatorilor din testul cu echipa din Modelu, pe listă și-au trecut numele fotbaliști diferiți. Scorul a fost deschis de Christo Bolohan, iar ulterior au înscris și Răzvan Greu, Daniel Mihai, Robert Mustacă și Sebastian Ivan.

  • Unirea Slobozia în prima repriză: Gurău (Ciupercă 30′) – Dorobanțu, Dinu, Perju, Mihai – Afalna, Cruceru – Bolohan, Silaghi, Greu – Gulceac.
  • Unirea Slobozia în repriza a doua: Ciupercă (Poiană 60′) – Ibrian, Lazăr, Lemnaru, Toma – Coadă, Trascu – Gîrbăcea, Ivan, Mustaca – Gherghiceanu.

Unirea Slobozia are următorul amical cu CSM Fetești 

Unirea Slobozia are o perioadă de pregătire încărcată, cu multe meciuri amicale, dar și cu un stagiu de pregătire centralizat, lângă București. După partida de la Modelu, vor urma teste cu CSM Fetești (26 ianuarie), Petrolul (29 ianuarie), Academica Clinceni 2 (3 februarie), Unirea Constanța (5 februarie) și Rapid 2 (19 februarie).

Unirea Slobozia efectuează acum pregătirea pe plan local, pentru primele două săptămâni de la reunire, pentru ca mai apoi să desfășoare un stagiu de pregătire la Snagov. În cantonament se va intra în preajma datei de 26 ianuarie.

Foto: Unirea Slobozia

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 22 Jan. 2022, 18:52 Actualizat: 22 Jan. 2022, 19:04 Liga 2
Pe aceeași temă