Unirea Slobozia a reziliat contractele a doi fotbaliști, dar mai pregătește și alte plecări. Reacția lui Adrian Mihalcea în privința venirilor și unde are loc cantonamentul din ianuarie

Răzvan STÎNGĂ 11 Dec. 2021, 15:56 Liga 2
Unirea Slobozia a reziliat contractele a doi fotbaliști, dar mai pregătește și alte plecări. Reacția lui Adrian Mihalcea în privința venirilor și unde are loc cantonamentul din ianuarie

Adrian Mihalcea a făcut primele schimbări de lot la Unirea Slobozia, decizând să renunțe la doi dintre jucătorii cu care s-a început campionatul. Antrenorul a hotărât să se despartă de fotbaliști care au jucat destul de mult, dar care nu l-au convins că pot ajuta echipa și în a doua parte a stagiunii.

Unirea Slobozia a renunțat la Cosmin Turcu și Marius Savu. Se pregătește să mai rezilieze cu alți doi jucători 

Adrian Mihalcea a afirmat pentru Liga2.ro că aceștia în cauză sunt atacantul Cosmin Turcu (27 de ani) și mijlocașul Marius Savu (18 ani). Cum spuneam, ei au prins câteva meciuri în Liga 2 de la startul întrecerii. Turcu a fost utilizat în nouă partide (251 de minute), iar Savu în 14 confruntări (383 de minute).

În plus, Unirea Slobozia urmează să renunțe și la alți doi fotbaliști, fiind discuții în acest sens. Mihalcea are în plan să și aducă anumiți jucători, care să crească valoarea lotului.

Vor pleca doi jucători, au plecat deja doi. Vrem să aducem doi, cel mult trei jucători cu calitate net superioară celor care au plecat. Noi avem o politică destul de clară, nu ne întindem mai mult decât e plafonul salarial. Mi-e greu să spun că ne putem permite jucători de Liga 1, dar ne putem axa pe jucători care vin de la echipe mai bine cotate din Liga 2, dar care nu au avut foarte multe șanse.

Vrem să luăm jucători care au foame de a demonstra cuiva sau lor că pot progresa. Nu vrem să luăm jucători plafonați, nu vrem să luăm jucători cu nume. Vom lua jucători care reușesc și care știu să se bată pentru obiectiv”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Metropola TV.

Unirea Slobozia, cantonament în România. Adrian Mihalcea a programat reunirea la 12 ianuarie 

În privința reunirii, Adrian Mihalcea a programat deja data la care sună adunarea, 12 ianuarie. Mai bine de o lună de pauză, ținând cont de faptul că Unirea Slobozia a intrat în vacanță joi, 9 decembrie.

În mare parte e conturat și cantonamentul, care va avea loc tot în România. Unirea Slobozia nu va pleca nici de această dată în altă țară, iar Adrian Mihalcea va analiza mai multe variante, pentru a vedea unde sunt cele mai bune condiții. Stagiul de pregătire s-ar putea face în apropiere de București.

Până la data de 12 ianuarie va fi o vacanță venită bine, am intrat în pauză de joi. Noi, în vară, nu prea am avut vacanță, ținând cont că am jucat barajul de rămânere în Liga 2.

Nu avem bani să facem cantonamentul în afara țării, nu cred că pentru ceea ce încercăm să facem necesită un astfel de cantonament. Ne vom pregăti pe plan local, vom face un cantonament în zona Bucureștiului sau undeva la munte. Vrem un teren bun, sunt adeptul pregătii pe teren, acesta e singura mea doleanță.

Este un parcurs bun al nostru până acum în Liga 2, nu foarte bun. Dacă ținem cont de faptul că suntem în primele șase echipe ca număr de goluri marcate, sunt mulțumit. Am pierdut unele puncte din diverse motive și cred că un loc sau chiar două mai sus ar fi fost perfect pentru noi. Dar suntem în obiectiv, lucrul acesta mă mulțumește și în această iarnă nu vom face multe schimbări, nu necesită”, a mai declarat Adrian Mihalcea, pentru sursa amintită.

Unirea Slobozia, la patru puncte de play-off 

Unirea Slobozia iernează pe locul 8 în Liga 2, cu 24 de puncte, la patru puncte de locurile 5 și 6, FC Buzău și Steaua. În ultima etapă din acest an, formația lui Mihalcea a trecut cu 2-0 de Viitorul Pandurii, pe teren propriu.

În 2022, Unirea Slobozia le va mai întâlni în sezonul regular pe Dacia Unirea Brăila (deplasare), Dunărea Călărași (deplasare) și Ripensia (acasă).

Foto: Dragoș Pășcăneanu/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-termina-anul-pe-plus-si-cu-multa-incredere-adrian-mihalcea-foarte-multumit-dupa-succesul-cu-viitorul-pandurii-am-fost-pragmatici-si-mult-mai-determinati-asa-am-obtinut-vic-19213056

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-isi-va-duce-jucatorii-in-afara-romaniei-pentru-pregatirea-de-iarna-u-cluj-va-face-cantonamentul-in-afara-tarii-am-avut-sedinta-sa-vedem-care-sunt-planurile-u-19213974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-ar-fi-vrut-mai-multe-puncte-pentru-steaua-la-finalul-anului-a-stabilit-data-reunirii-si-unde-isi-doreste-sa-mearga-in-cantonament-mesajul-pentru-jucatorii-pe-care-nu-i-mai-vrea-in-lot-19213989

https://liga2.prosport.ro/seria-1/miscari-importante-de-trupe-la-u-cluj-trei-fotbalisti-au-semnat-rezilierea-iar-alti-patru-sunt-pe-cale-sa-o-faca-ardelenii-au-un-nou-sponsor-19213957

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Dec. 2021, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă