Unirea Slobozia închide perioada de transferuri cu doi atacanți! Vadim Gulceac și Cezar Gherghiceanu l-au convins pe Adrian Mihalcea și vor semna

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 23 Jan. 2022, 17:00 Actualizat: 23 Jan. 2022, 17:03 Liga 2
Unirea Slobozia închide perioada de transferuri cu doi atacanți! Vadim Gulceac și Cezar Gherghiceanu l-au convins pe Adrian Mihalcea și vor semna

Unirea Slobozia va pune capăt perioadei de transferuri odată cu venirile a doi atacanți, Vadim Gulceac (23 de ani) și Cezar Gherghiceanu (21 de ani). Primul se află la antrenamentele echipei încă de la reluarea pregătirilor, iar Gherghiceanu a venit mai târziu și a fost testat de Adrian Mihalcea în amicalul cu Înainte Modelu.

Unirea Slobozia semnează cu Vadim Gulceac și Cezar Gherghiceanu și închide perioada de transferuri 

Din informațiile oferite de antrenor, cei doi jucători vor primi contractele, iar Unirea Slobozia se va baza pe ei în partea a doua a campionatului de Liga 2. Gulceac a jucat ultima dată în Republica Moldova, iar Cezar Gherghiceanu a fost sub contract cu Steaua până la finalul anului trecut.

Gherghiceanu nu a evoluat deloc în prima parte a sezonului de Liga 2 la formația din Ghencea, dar Mihalcea speră ca acesta să aibă un randament bun, într-o încercare a Unirii Slobozia de a prinde play-off-ul de promovare. Atacantul de 21 de ani a mai jucat, sezoanele trecute, la fosta Farul și fosta Turris Oltul.

Adrian Mihalcea: ”Am încercat să aducem jucători cu calitate”

În același timp, Adrian Mihalcea a vorbit și despre împrumutul lui Robert Silaghi de la CFR Cluj.

Noi am încercat să aducem în această iarnă jucători nu foarte mulți, dar cu calitate. Nu neg faptul că pe Silaghi l-am dorit și în vară, când făcuse o jumătate de an foarte bună la Farul, în Liga 2, dar acum am reușit să îl luăm. A contat că încă ne luptăm pentru un loc în play-off.

Noi avem un lot bun, au plecat patru jucători, am adus unul, pe Silaghi, care ne ajută și cu regula U21, se mai antrenează cu noi doi jucători (n.r. – Vadim Gulceac și Cezar Gherghiceanu) și sperăm să încheiem și cu ei în zilele următoare și să punem capăt perioadei de transferuri”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Sport Total FM.

Unirea Slobozia a cedat patru fotbaliști din lotul cu care a început sezonul. Trei au plecat definitiv, unul a fost împrumutat 

Unirea Slobozia a renunțat la patru fotbaliști, după cum spunea și Adrian Mihalcea. Prima dată au fost reziliate contractele cu atacantul Cosmin Turcu și mijlocașul Marius Savu, apoi s-a ajuns la un acord pentru încetarea contractului și cu mijlocașul Marius Matei, iar Dorin Radu a fost cedat sub formă de împrumut în Liga 3, la Recolta Gheorghe Doja.

Foto: Dragoș Pășcăneanu/ Mediafax Foto

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 23 Jan. 2022, 17:00 Actualizat: 23 Jan. 2022, 17:03 Liga 2
Pe aceeași temă