Trei amicale într-o săptămână pentru CSM Slatina. Daniel Oprescu trage ultimele concluzii înainte de startul noului sezon de Liga 2

Andi SÂRBU 25 Jul. 2022, 12:23 Liga 2
Trei amicale într-o săptămână pentru CSM Slatina. Daniel Oprescu trage ultimele concluzii înainte de startul noului sezon de Liga 2

Pe ultima sută de metri a pregătirii participării în Liga 2, CSM Slatina și-a programat încă trei meciuri de verificare, în care antrenorul Daniel Oprescu are de gând să-și edifice ultimele necunoscute privind formarea primului ”11” contra Concordiei Chiajna, primul adversar în noul sezon

CSM Slatina și-a stabilit încă trei amicale până la startul Ligii 2

În această vară, Slatina a disputat doar trei meciuri amicale, astfel că Oprescu a ales să își testeze jucătorii în trei partide în această săptămână. Trupa olteană va întâlni CSM Alexandria, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CS Comunal Șelimbăr.

Prima partidă o va desfășura în deplasare, marți, de la ora 11:00, contra echipei din Liga 3 CSM Alexandria, formație care în sezonul recent încheiat a terminat pe locul 3 play-off-ul Seriei a 6-a. Echipa din Alexandria s-a despărțit în această vară de antrenorul Cristian Dănălache și l-a instalat pe bancă pe Ștefan Odoroabă.

Al doilea joc va avea loc vineri, tot în deplasare, cu viitoarea adversară din campionat Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă pe care a mai întâlnit-o într-un amical în această vară. Acum va avea loc jocuri retur dintre cele două.

În fine, ultimul test înaintea debutului în Liga 2 va fi cel cu CS Comunal Șelimbăr, tot o viitoare oponentă din eșalonul secund. Partida se va disputa sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, pe stadionul Municipal.

”Echipa noastră va mai susţine trei jocuri amicale, urmând ca săptămâna viitoare să intre în linie dreaptă cu pregătirile pentru prima partidă oficială, programată pe 6 august, în deplasare, contra formaţiei Concordia Chiajna.
Marţi, 26 iulie,de la ora 11.00, vom evolua pe terenul celor de la CSM Alexandria, urmând ca vineri să întâlnim în deplasare Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
Sâmbătă, în cadrul ultimului joc de pregătire, întâlnim CS Comunal Şelimbăr. Meciul se va disputa pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea”, informează CSM Slatina prin intermediul paginii sale de Facebook.

Doar trei jocuri test disputate până acum de echipa lui Daniel Oprescu în această vară

În această pregătire de vară, CSM Slatina a mai jucat amicale cu U Craiova 1948 SA (Liga 1, scor 0-5), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2, scor 1-0) și Campionii FC Argeș (Liga 1, scor 0-1).

Echipa olteană trebuia să joace în weekendul trecut, sâmbătă, cu Unirea Bascov, însă formația din Liga 3 a informat că nu se poate prezenta la joc. În schimbul său, Slatina a încercat perfectarea unui joc test cu CSM Alexandria, însă adversarul a fost disponibil doar marțea aceasta.

Noul sezon de Liga 2, ediția 2022-2023, debutează în data de 6 august, iar în primele cinci etape nou-promovata CSM Slatina va întâlnii următorii adversari: Concordia Chiajna (deplasare), Steaua (acasă), Gloria Buzău (deplasare), Unirea Slobozia (acasă) și Minaur Baia Mare (deplasare). Întreg programul sezonului regular al eșalonului secund îl poți vedea AICI.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/liga-3/catalin-ion-n-a-mai-ramas-la-csm-slatina-ci-a-merg-la-scm-zalau-sub-comanda-lui-cristian-luput-au-ajuns-si-marius-andescu-dar-si-un-jucator-din-curtea-fcsb-19238325

Andi SÂRBU 25 Jul. 2022, 12:23 Liga 2
Pe aceeași temă