Țicu și Saim Tudor s-au remarcat în amicalul Petrolului cu CSM Focșani. ”Lupii” s-au impus la scor în testul contra echipei care viseară la promovarea în Liga 2

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Aug. 2020, 15:22 Liga 2

Profitând de faptul că primul meci oficial din noul sezon al Ligii 2 îl are programat tocmai marți, 1 septembrie, acasă, cu Farul, Petrolul și-a programat astăzi, 26 august, un meci amical, al patrulea în procesul de pregătire a campionatului care stă să înceapă. Viorel Moldovan și-a testat jucătorii pe arena ”Ilie Oană” contra echipei din Liga 3 CSM Focșani, care nu cu mult timp în urmă o învingea pe SCM Gloria Buzău cu 2-1 și remiza, scor 1-1, cu FK Csikszereda. ”Lupii” n-au stat la discuții cu moldovenii conduși de Alin Chița și i-au învins cu 3-0.

Țicu și Saim Tudor, de două ori, au înscris golurile Petrolului în amicalul cu CSM Focșani

În jocul desfășurat pe stadionul ”Ilie Oană”, scorul a fost deschis chiar înainte de pauză, atunci când Valentin Țicu (44) a marcat cu un șut frumos, expediat de la 25 de metri, în colțul din stânga portarului advers, a notat Petrolul pe site-ul oficial.

În partea a doua, petroliștii s-au desprins cu reușitele lui Alexandru Saim Tudor. Mijlocașul ploieștenilor a înscris mai întâi după o pătrundere pe dreapta și un șut trimis la colțul lung (51), pentru ca, mai apoi, să fructifice, din fața porții, o centrare perfectă primită de la Albert Olaru (65).

În acest amical, Viorel Moldovan a început în formula: Avram – Olaru, Andr. Răuță, Manolache, Țicu – Salifu – Saim Tudor, Ekollo, D. Enache, Roige – Val. Balint. Pe parcursul reprizei a doua au mai evoluat: Ben Levy, Zasavitschi, Nițescu, M. Bratu și Bucur.

În precedentele trei amicale, Petrolul a jucat cu CSO Plopeni (1-3), Astra 2 (2-3) și Mostiștea Ulmu (4-1).

În prima etapă a noului sezon de Liga 2, Petrolul o întâlnește în ultimul joc al rundei, pe teren propriu, marți, de la ora 19:30, pe Farul Constanța.

TOT PROGRAMUL SEZONULUI REGULAR ÎL POȚI VEDEA AICI

Foto: Petrolul Ploiești

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Aug. 2020, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă