Sorin Strătilă s-a despărțit de CSM Focșani și vrea să continue măcar în Liga 3: ”Nu vreau să mă las.” Echipa din Vrancea are un nou antrenor și a renunțat și la alți jucători importanți din lot

Adi MARICA, Marius ANGHEL 25 Jan. 2023, 14:16 Liga 3
Sorin Strătilă s-a despărțit de CSM Focșani și vrea să continue măcar în Liga 3: ”Nu vreau să mă las.” Echipa din Vrancea are un nou antrenor și a renunțat și la alți jucători importanți din lot

Mijlocașul Sorin Strătilă (36 de ani) și-a reziliat contractul cu CSM Focșani, echipă la care a jucat în ultimii doi ani și care din această iarnă are, din informațiile Liga2.ro, un nou conducător al staffului tehnic, însă îl ține secret, fiindcă încă este în litigiu cu ultimul său club.

Cu toate că mai avea contract cu gruparea din Focșani până în vară, Strătilă și-a reziliat, astăzi, 25 ianuarie, contractul cu echipa care țintește de câteva sezoane la promovarea în Liga 2.

”Chiar dacă mai aveam contract pânâ în vară, am decis să reziliez cu CSM Focșani. La echipă au venit mulți jucători tineri și cred că este mai bine așa. Chiar le urez succes celor de la CSM Focșani”, a spus Strătilă.

Sorin Strătilă s-a despărțit de CSM Focșani și vrea să continue să joace

După 15 etape disputate în Seria a 2-a a Ligii 3, CSM Focșani ocupă locul 4 cu 30 de puncte acumulate în 15 meciuri, la șase puncte în spatele liderului CSM Râmnicu Sărat și la doar două puncte, respectiv unul în spatele celor de la Metalul Buzău, ocupanta locului 2, respectiv Unirea Braniștea, clasata pe poziția a 3-a.

Chiar dacă a împlinit 36 de ani, Strătilă nu i-a în calcul varianta retragerii și spune că are deja oferte din Liga a 3-a, de la Foresta Suceava, CS Dinamo și nu ar spune nu unei reveniri în fotbalul brașovean, unde Strătilă a mai jucat la SR Brașov și Olimpic Cetate Râșnov. ”Nu vreau să mă las, cred că încă mai pot juca lejer la Liga a 3-a”, a spus Strătilă.

Sorin Strătilă a început fotbalul la Tractorul Braşov, iar în cariera sa a evoluat pentru Euro Africa Buşteni, Inter Gaz, Royal Ghimbav, Steaua II, Astra, Dinamo, Concordia Chiajna, UTA, SR Braşov, Olimpic Cetate Râşnov și CSM Focșani. Strătilă are 115 jocuri în Liga 1, competiţie în care a marcat de 15 ori. Braşoveanul are şi o selecţie la naţionala României.

Ionuț Moșteanu, noul antrenor al CSM Focșani. Clubul nu a comunicat instalarea sa

Din informațiile Liga2.ro, CSM Focșani are un nou antrenor principal începând de luni, 23 ianuarie, când a avut loc reunirea.

Echipa condusă din luna noiembrie a anului trecut de Adrian Toma l-a adus pe Ionuț Moșteanu, ultima dată la Foresta Suceava, în sezonul trecut, când a fost demis. Moșteanu și Foresta sunt și acum în litigiu, antrenorul solicitând să primească toți banii până la finalul contractului pe care îl avea. Din acest motiv, Focșaniul nu și-a anunțat până acum noul antrenor principal, unul care și-a început deja treaba și a adus alături de el și un antrenor secund și unul cu portarii.

Primele sale decizii a fost să renunțe patru jucători importanți din cadrul lotului, golgheterul Sergiu Arnăutu, atacantul Mădălin Predoiu și mijlocașii Liviu Băjenaru și Sorin Strătilă. În plus, de la echipă a plecat un alt ”veteral”, Ciprian Petre.

Ionuț Moșteanu are 47 de ani și în cariera sa a antrenat echipe ca FC Vaslui, Campionii FC Argeș și Foresta Suceava. Cel mai mult a stat la formația suceveană, un an de zile, de unde a plecat cu scandal și cu care încă se judecă.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fapte-nu-vorbe-o-echipa-din-liga-a-6-a-timis-a-recurs-la-un-gest-superb-de-mica-unire-suntem-mandri-ca-jucam-pentru-acest-club-ca-facem-parte-din-aceasta-comunitate-19258689

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-la-al-doilea-succes-in-amicale-pe-motorul-din-arad-noua-achizitie-piftor-din-nou-omul-meciului-pentru-timiseni-si-contra-cermeiului-19258664

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ionut-serban-fostul-mijlocas-al-lui-dinamo-a-schimbat-echipa-19258652

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tibor-selymes-a-avut-23-jucatori-la-primul-antrenament-al-anului-la-stiinta-miroslava-noutatile-vin-de-la-poli-iasi-si-lps-iasi-19258594

https://liga2.prosport.ro/liga-3/hamza-younes-prezentat-oficial-la-vointa-limpezis-unde-crede-intr-o-salvare-miraculoasa-de-la-retrogradarea-din-liga-3-avem-sanse-mari-19258568

Adi MARICA, Marius ANGHEL 25 Jan. 2023, 14:16 Liga 3
Pe aceeași temă